Kenapa bulu mata jatuh

11:42

Slm Jumaat.. Pagi2 nie bulu mate dah jatuh.. ader org rindu fiza kot.. tapi 2 belah kanan, 1 belah kiri.. byk nyer.. org ckp belah kanan ader org rindu.. belah kiri ader org benci.. betul ker.. pastu kalu bulu mata jatuh.. letak atas rambut..nnt rambut cepat panjang.. hehe.. cm ner la org ly ckp cm tu kn..
sebenarnye.. fiza pun nk th jugak kenapa bulu mata jatuh.. lg satu betui ke klu kite saje cabut bulu mata sampai habis, kite ly npk hantu...eee..takutnye.. ermm.. k.. nie skit info psl bulu mate..
bulu mate berfungsi sebagai struktur yang halang habuk daripada masuk ke mate.. mcm rambut jugak, ia akan gugur setiap hari dan ia normal. Bulu mate jugak akan tumbuh semule setelah gugur.
Pemakaian maskara pun boleh wat bulu mate gugur sbb bulu mata akan berat.. dah bila cuci confirm akan jatuh sehelai dua..
so x de la risau pun psl bulu mate nie.. fiza pakai maskara pun klu ader majlis besar je cm g kenduri kawen ke.. tu pun jarang2..
panjang nyer bulu mate dia.. seram pulak ngk..
Disember tahun 2009 seorang wanita kebangsaan China tercatat dalam Guinness Book Of Record sebagai manusia dengan bulu mata terpanjang di dunia. Menurut,wanita ini mengalami pertumbuhan yang berlebihan pada bulu matanya ini akibat kesan sampingan dari ubat-ubatan .
tayang skit jenis maskara fiza.. maybeline hello kitty.. 
tp jarang pakai.. 
 k la..  dpt update skit pun jd la kn.. jom sambung kje di hari jumaat yg bahagia nie..  da...

You Might Also Like

0 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah