Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Kad Raya Pertama

10:25

Assalamualaikum.. dan selamat pagi kwn2 sume.. korg sume sihat? fiza still lagi batuk2 rase cm nk cabut anak tekak dulu..belai2 bg dia sihat semula..huhu.. mn ly wat cm tu kn.. 
Jumaat lepas fiza ada menerima satu kad raye dr kwn blogger.. mungkin tuah kot.. follower ke 175.. time kasih Saudari Nazrina Hussin.. Kalau nk th saudari nie penulis Novel dan cerpen di surat khabar..Kalau nk berkenalan, boleh la ke blog beliau.. Link fiza dah letakkan kt nama tu..  
kad raya yang dikirimkan...
Terima kasih Saudari Nazrina atas kad raya pertama yang fiza terima untuk tahun ini..
Fiza juga ingin mengucapkan selamat menjalani Ibadah Puasa dan Selamat Menyambut Hari Raya

You Might Also Like

28 kitty baik hati komen

  1. Replies
    1. Mmg dah lamer x dpt..sejak abis belajar..

      Delete
  2. Now orang dah tak hantar kad raya...asyik sms aje...tapi bila dapat kad raya rasa sangat kita diingati....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..last fiza dpt kad pun x igt thn biler..

      Delete
  3. glamer u fiza.. hohoho!
    tahniah.. mama je tak dapat kad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana de glamer la mama nie..time kasih..

      Delete
  4. lama dah tak dapat kad raya...huhuhuhu...keadaan telah dibataskan dengan adanya teknologi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..mlm raye br la sms raye bertalu2 masuk dan hantar..huhu..

      Delete
  5. k.ena dah lama rasanya tak dpt kad raya nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. x igt last dptnye bile kn akan..tp zaman skolah dlu la paling best..

      Delete
  6. waw bestnyee..dah lame tak dapat kad raye..asik dapat kad jemputan jek..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kad jugak..kad tuk kenyang perut..hehe

      Delete
  7. tahniah!! fiza..syok dpt kt raya ni..bukan apa dah lamakn asyik duk dpt sms je..hee..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak ade hp mmg org akan hantar sms jer..

      Delete
  8. dulu zaman2 sek, salu tukar2 kad raya dgn kwn2..seronok!

    ReplyDelete
  9. wah... bestnya.. dapat kad raya.. memang rasa tak sabar nak raya kan.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlamer dah nk raye..fiza x apply cuti lg..

      Delete
  10. hu3..untung la =) sy xpnh lg dpat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza pun dah lamer x dpt..thn nie jer..itu pun satu..huhu

      Delete
  11. wa...untung lah..hehe..tahniah :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah