Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Parcel "R" sudah sampai

14:19

Salam Jumaat semua.. hari lambat skit post cite sbb nye bizi skit kat opis.. skrg da ader ms ly la conteng2 kat sini.. 
Nk cite psl smlm.. fiza ader terima satu parcel "R" (cm pic kt atas).. kalau sape yg ngk cite running man, mst dah dpt agk.. agk kiut bile dpt bungkusan cm tu sbb nye dlm runnning man jer selalu kite ngk logo tu dlm mission dorg.. Fiza dah terima pembelian t-shirt dari Running Man Merchandise.. istimewa t-shirt nie sbb ader remove name tag kat belakang t-shirt.. dia tiru sebijik cm dlm rancangan tersebut..
parcel fiza terima...
2 helai t-shirt
 
nie t-shirt fiza ~ song ji hyo
t-shirt hubby ~ kim jong kook..
Nak jd cite semalam pas balik kerja, hubby kuar g jupe member dye pakai baju nie.. mungkin ramai yg x th pasal mende nie tp ader jugak yg mmg dah familiar.. sorg budak chinese menjerit2 ckp ader running man datang.. malu hubby fiza dibuatnye..  siap nak tarik tag nama kat belakang hubby fiza... hehe.. ok la tu... kn dah glamour.. fiza dah pesan awl kite pakai jer time running man dtg nnt.. tp dye xcited sgt.. hehe.. x psl2 dah glamor..
pose skit ngn t-shirt...
suke sgt bila dpt ape yg kita minat kn.. hehe..

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. Minat Running Man jugak akak ni rupanya. Hehe~

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah