Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Part Two di Jln TAR...

22:36

Salam semua..lmbtnye fiza update blog ari nie kn.. x sempat hari nie nk update kt opis.. dah mlm nie ly la ngadap.. Update kali nie psl shopping rayer lg.. fiza kne gunekan kesempatan hari minggu yg ader... sbb tu shopping awal.. next week mmg x sempat sbb ader agenda kt kampung.. so nie jela peluang yg ader..
Cam biase fiza akan beli barang raye kt Jln TAR bile menjelang raye.. dan semalam kami pergi ke sana.. Jam 1500 dari Rawang naek kete, berhenti dan parking kete di Stesen LRT Sentul, tu sume sbb nk elak trafik jam kt sn.. Klu bw kete smpai sn mmg alamatnye shopping dlm kete la jwbnye..
naek LRT x pening nk pikir jem.. 
hubby peneman setia fiza...
Berhenti kat Stesen Bandaraya.. terus ke Sogo dulu.. kt sini fiza suke beli seluar.. kompom ader size.. ramainye org..bersesak2 betul.. tp redah je la.. 
cm semut..ramainye org shopping... 
Destinasi seterusnya ialah Jln TAR.. misi utama nk beli bj raye..cr baju raye.. Sini fiza rase tempat terbaek.. harga pun berpatutan.. Kalau sesiapa yg ikut fesyen, tempat nie mmg sesuai.. Fiza pula bukan ikut fesyen sgt.. cume nk beli dengan harga yang lebih murah..disamping cuci mate..hehe..
Suasana di Jln TAR.. walaupun rayer lmbt lg.. org tetap ramai.. 
Kedai baju kurung yg fiza pergi.. tp x de saiz pulak.. 
awal2 dah abis saiz.. cm mn tu.. 
sukenye nk dpt bj raye yer abang.. 
Kami berjalan di sekitar Jln TAR sehingga la waktu berbuka puasa.. serius mmg penat sgt.. time berbuka tu mmg nikmat sgt bila dpt air.. berjln time bulan puasa mmg x dpt dilupekan..
menu simple kami berbuka puasa..
Misi tuk cari sepasang baju kami masing2 tercapai.. lega rasenye.. lepas nie nk pikir kueh raya pulak.. fiza bkn xcited nk raya, cume nie sume nk elak last minit shopping.. korg pulak cm mn yer..? masing2 ader cr sendiri kn.. 

You Might Also Like

27 kitty baik hati komen

  1. wah.. sakan fiza ek dapat bershopping.. hihi

    ReplyDelete
  2. Samalah.. dah shopping keperluan raya awal2 lagi nak elakkan kesesakkan dan ketiadaan saiz..terutamanya kasut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza pergi pun bj byk x de saix.. maknenye org len lg awal..huhu

      Delete
  3. Semangatnya owg shopping..cm semutkn..zara je tak shopping2 lagi..huuu..cedihnya..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ader ms lg la zara..jgn cedey2 yer..

      Delete
  4. bestnya shopping2 ngan husband =) lama dh xnaik lrt..jalan tar tu pn sy xpnh jejak lg hu3..tp psiapan raya sy thun ni smple2 je..jnji dpat raya he3

    ReplyDelete
  5. Bestnya dah buat persiapan raya, kami masih berkira-kira nak ke Jalan Tar ke tak tahun ni. Memang best shopping kat sana tp org ramai sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami nie sbb xde ank lg..tp klu ade anak sian kt dorg..panas2..sesak pulak tu..

      Delete
  6. saya pun selalu g shopping raya kt jalan tAR..tapi belum berkesempatan nk pegi lagi..tggu gaji..heee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..g masuk jer terus on shopping yer..

      Delete
  7. buat persediaan awal lagi bagus kan fieza...xpayah nak bersesak-sesak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbbnye jln TAR beza ngn tpt len..sbb tu pegi awl2..

      Delete
  8. saya blum ada apa2 persediaan . hujung mggu nih lagi la ramai sbb cuti nuzul quran ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumaat cuti kan.. mmg x pergi dah kalau cm tu..x sanggup..

      Delete
  9. akak tak shopping raya lagi.. tengok-tengok akak pakai baju raya tahun lepas je.. hehe.. kalau ke KL pun akak suka naik train je.. pening juga nak mengadap jalan jam dan nak cari parking lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak cr parking x sanggup.. baek naik lrt jer..

      Delete
  10. Jalan TAR, tempat shopping yg malas sangat nek pegi...sebenarnya tak biasa hehe..dan tak tahu taktik nak parking mana ..nak elak dari jem. Kalau naik LRT ..boleh jg ea..gud idea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu nk parking senang bwh sogo.. tp kne byr tu yg x tahan..fiza klu nk g masjid jamek mmg akan naek train..

      Delete
  11. tema thn nie apa laks
    sama lg ngan k.ena ker :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tahun lepas kita sm kn..kte ngk pas raya nnt..>_<

      Delete
  12. fuiyoo..dah shopping raya..hehe..sy belum lg..

    ReplyDelete
  13. oh~~~ membeli belah sakan eh...eimah pon dah beli baju raya. huhe

    ReplyDelete
  14. Shopping awal2 bagus. Nanti last minute takut kelam kabut kan. Tapi kat sini, dah akhir2 tu memang barang makin murah je semua. >.<

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah