Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Jln2 lepas berbuka...

12:53

Slm jumaat..mesti korg dah kira2 hari nk rayer kn.. dah x lamer.. cuti pun dah apply.. yg pasti hari raya itu akan tibe.. tp fiza suke time pose nie.. rasa tenang jer.. tgh hari x yh pikir nak mkn aper.. duk opis ngadap komputer.. ngadap kje..ngadap bos.. ckup masa balik.. tp saat indah nie dah nk habis.. 
Nak publish skit gambar kami berjalan2 lps buka pose beberapa hari lepas.  posing2.. amek gambar bajet comel sume.. hehe.. 
favorite en.hubby jeruk buah..
sajer amek gambar jelly..
chocolate Mint oreo, Coffee Caramel, Vanilla bon green apple..
korg jgn terliur pulak..hehe..
fiza dan hilmi (adek fiza) 
fiza dan mr.hubby  
volunteer nk jd model.. bile ckp nk bw msuk blog..cpt2 jer nk bgambar..
oh mr hubby yg giler glamor..huhu
Tu je la nk cite.. mlm karang fiza BW smpai sahur.. hehe.. sbb esk cuti ly la wat cm tu.. nntkan kunjungan fiza yer..
Selamat Berpuase.. >_<

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. wah..semapt lagi ye jadi model mr.hubby tu...hehe

    ReplyDelete
  2. mata adik fiza ngn fiza cam sama la..nama punadik beradikkn?kn?..hee..sedapnya nampk jeruk buah tu..yum!!yum!!..

    ReplyDelete
  3. adik dengan kakak sama tang mata tu... hihi

    ReplyDelete
  4. hahahahhaha sama jea mcm suami k.ena

    ReplyDelete
  5. hehe tak boleh blah statement

    bile ckp nk bw msuk blog..cpt2 jer nk bgambar..
    oh mr hubby yg giler glamor..huhu

    HAHA rasa nak senyum je :)

    ReplyDelete
  6. Ramadhan ni beri kita byk masa berehat termasuk perut ...

    ReplyDelete
  7. woaa sedapnya.. terliur da nie keke

    ReplyDelete
  8. mata fiza ngan adik fiza sama..dah adik beradikkan hee..

    ReplyDelete
  9. bestnya jenjlan cmni =) dlu sllu juga jlan2 lpas terawih..

    ReplyDelete
  10. giler glamor?? haha kak fiza lawak lah. btw haah. eimah pun terkilan. dah tak laam dah bulan ramadhan ni.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah