Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Open house Hari Raya

16:11

Minggu lepas  fiza dan mr. hubby di jemput tuk pegi open house di Putra Perdana Puchong.. member ms belajar kt UM dulu.. Kitorg panggil Mat.. Mat nie baru je kawen ms hari raya  yang lepas.. tak ingat raya ke berapa.. Memandangkan kami tak sempat ke majlis kenduri, maka dtg la ke open house dorg nie..
Masa dtg tu dptla berkenalan dengan Kak Haslina, nama wife Mat.. orangnye manis jer.. tapi paling terkejut bile npk Ustazah Sharifah Khasif dan suami dtg ke open house nie.. rupenye best fren Kak Has ms belajar dulu .. sempat la bergambar sebelum makan.. 
Kak Has, Ustazah Sharifah, Iza, Fiza
bersama Iza yg bakal jadi ibu.. tggu hari je nie...
Juadah masakan kampung + bihun, pulut kuning pun ader
Si Mat dan Mr Hubby...
Nak dijadikan cerita.. akibat salah masuk highway, kami terbabas ke Sunway Piramid.. jauh terbabasnye kn.. mula2 mmg tersalah ngk sign board sbb bajet x nk ngk GPS sbb nak balik umah senang jer.. last2 ini la jdnye.. alang2 dah lalu highway sunway... kami singgah je kat Sunway Pyramid.. 
last datang sini ms bujang dulu... lame kn x dtg...
Baskin-Robbins
Strawberry milkshake 
Baskin-Robbins Pistachio ice cream mix raspberry
mak mertua lalu belakang pun dah x sedar nie.. 
Thanks yer sbb sudi bace.. korg still ader jemputan open house lg x? Penghujung raya nie mst ramai yang ambil kesempatan tuk buat open house kn.. Wassalam.

You Might Also Like

12 kitty baik hati komen

  1. wah sedap nya makanan... ^_^ sunway pyramid tu port kiter dok berdating dulo2 @_@

    ReplyDelete
  2. raya lagi.... ada lagi raya ni.. sebulan katakan.. hihi

    ReplyDelete
  3. seronok dapat berjumpa kawan-kawan lama.. akak pun selalu sesat.. hehe..

    ReplyDelete
  4. woaaa memang raya betul nie kak fiza keke

    ReplyDelete
  5. wah bestnya dapat bergambar dengan ustazah comel tu...sesat?hahaha kalau tiap2 hari sesat pun takpe,kan.boleh window shopping sambil makan2 ngeeee...

    ReplyDelete
  6. byak btol ye o.house =) berat bdan naik x?? he3, kwan dlm gmbar kt atas 2 muka mcm ustazah sharifah qaseh je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ok2..alamak..terkena pulak dgn entri sy..knapa la sy boleh xperasan.. =) subhanallah..

      Delete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah