Potluck di Pejabat

12:38

Salam Jumaat sume.. dah masuk raya ke-9 skrg nie kn.. esk fiza akan pulang ke kampung pulak tuk raye ngn famili fiza dan pd ms yang same  BFF zaman sekolah rendah Masnita akan melangsungkan perkahwinan pada hari esk..wajib fiza pergi..
Cume bile ngk berita lebuhraya KL-Karak jem teruk, adui x sanggup la nk menghadapi jem tu bile balik ke sini nnt.. Time tu mst la jem sbb cuti skolah pun dah abes..sume nk balik KL.. Last week dr Kelantan pun hampir 12 jam duk dlm kereta.. mggu nie kene la fiza bersabar byk2..Panjang pulak mukaddimah pagi Jumaat yer.. 
Cite pasal potluck, hari nie kami ader potluck kat opis..Nie sume idea kwn2 Finance Dept.. Fiza pun join jugak dan volunteer tuk sediakan masak lodeh atau kuah lontong.. menu yang ader Nasi Impit, kuah kacang, lemang, rendang ayam dan biskut raye..
menu potluck..sume sedap.. 
warming up perut.. hehe..pastu mmg x berhenti mkn..
kak ena yang dah lapar sgt...
kuning ~ Ain
hitam ~ Kak Liza
merah ~ Kak As
coklat ~ Kak Ena
biru ~ Fiza
satu2 nye teruna yg ader ~ Sabri
Teringat masa kat opis lamer dulu.. 3 tahun lepas.. time tu bujang lagi.. mmg best wat potluck nie..dpt rs mcm2 mknan.. bkn wat time hari raya jer.. tp buat tiap2 bulan..
Dalam kenangan masa office lama..
Kak Ernie, Fiza, Nancy..mis u all so much..

You Might Also Like

11 kitty baik hati komen

  1. sempat lg ambil jejaka kacak tu bluwekssssss

    ReplyDelete
  2. hehe potluck best ^^ dpt mkn ramai2 :)

    ReplyDelete
  3. wow bestnya potluck...apa2 pun selamat hari raya...

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya dan meriahnya, office Farah next week baru buat Fiza... big boss buat open house di office...

    ReplyDelete
  5. alahai..beznye potluck
    mkn reramai sebegini kat opis mmg bez..meriaha je

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
  6. he3 biasa la 2 =) sbar jelah dgn jem tnpa roti..xpe, lgpn dgn husband kn..xde la bosan sgt..mak aih..sedap menu 2..fav sy..

    ReplyDelete
  7. bestnya buat mkan2 kat opis..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah