Koleksi Fridge Magnet dan Keychain Ogos 13

12:24

Assalamualaikum dan monin sume.. cm biase tiap bulan mst fiza nk share kn ngn kwn2 blogger tentang koleksi FM dan keychain Fiza.. kali nie tuk bulan Ogos nyer.. tak banyak sgt.. tp koleksi nie mmg menarik bila kita letak kat peti ais kn..
Mula2 sekali Fiza dapat FM dari member opis Nadia yang pulang beraya di Labuan.. sempat dia bawa ole2 FM dr sana tuk bg kt sume staf2 opis...
bunga rafflesia dari Nadia..
Blogger Kak Zarena pula balik kampung, pun sempat bagi ole2 dr Melaka.. keychain yang comel dan FM Baju Kebaya.. besar pulak tu.. time kasih kak Ena.. 
keychain nie cm patung pakai baju tradisional Korea jer..>.< 
FM baju kebaya Pink...
Dan yang last sekali nie.. Fiza beli sendiri.. mmg unik sbs gitar dan biola..cm biasa tuk menambah koleksi FM Fiza.. 
mini biola dan gitar.. 
Bila letak kat peti ais, tambah pula pemberian orang, kita akan sentiasa ingat siapa yg berikan.. betul tak.. Korang pun ada minat yang sama ngn Fiza tak? boleh la kongsikan bersama.. >_<

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. wahh , byk nye keychain . boleh la bg kat tira satu . hehe

    ReplyDelete
  2. yerp.. kita punya minat yang sama fiza.. nnt nak bt n2 utk FM yang baru dapat dan beli.. >_< hehe
    boleh ler pasni sharing mhering FM.. kiki

    ReplyDelete
  3. Sy suka FM yg bentuk biola & gitar.. mmg suka gitar sbg instrumen muzik pilihan. Nice sharing ye :)

    ReplyDelete
  4. kumpul banyak2 fiza so boleh masuk guineess world book of record :p

    ReplyDelete
  5. wahhh comelnya semua keychain tu .. dulu mase sekolah rendah agak haruk gak kumpul2 semua benda2 nie..hihih..la ni dah tak wat lagi dah...

    ReplyDelete
  6. wahhh cntik =) msti dah byak koleksi kn..suka tgok org kumpul bnda2 mcm ni..

    ReplyDelete
  7. gitar tu k.ena ada
    umar yg pilih masa beli

    ReplyDelete
  8. cantikla fiza..baju kebaya tu..=D

    ReplyDelete
  9. paling atas tu..bunga rafflesia..sy ada gak..2..hehe

    ReplyDelete
  10. Dah 2 hari saya cari maklumat tentang nie... nasib baik jumpa blog awak...
    thanks.. info nie banyak bantu saya.

    Have a look at my web site: Buat Duit Online

    ReplyDelete
  11. yang gitar tu smart sgt la fiza..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah