Mendapatkan sample Lancome Skin Perfecting, menjamu selera di Dubu-dubu Korean Cuisine dan tertarik dengan keunikan Candylicious

22:23

Assalamualaikum. Oleh kerana hendak mendapatkan sample new Teint Visionnaire Foundation dari Lancome. Fiza berpeluang untuk ke One Utama bersama Kak Ena dan Kak As. Kira macam Ladies outing lepas waktu kerja.

Sample tu diberikan untuk dugunakan dan perlu berikan feedback selepas penggunaannya. Feedback yang menarik akan menerima Lancome Skin Perfecting Makeup Duo yang bernilai RM 450.00. Kalau ada rezeki memang berbaloi sangat.

fiza sharekan kat FB.. korang pun boleh terjah sini https://www.facebook.com/LancomeMY/app_490404704370113


Harga satu foundation RM 155.00

Sample kami terima mengikut tona warna kulit


Selepas mendapatkan sample foundation, kami isi perut di Restoran makanan korea, Dubu-dubu. Pertama kali Fiza menjejakkan kaki ke sini dan pertama kali juga hendak merasai makanan korea. Eksited tidak terkira rasanya.

Restoran Dubu-dubu One Utama

Menu Fiza ambil Honey Garlic Bulgogi Beef Set dan Citron Tea 

Ddukboki spicy rice cake. Masam, manis dan pedas.

Model tidak berbayar

Fiza bercadang untuk ajak Mr. Hubby ke sini lagi sebab dia memang teringin hendak makan kek beras pedas tu.

Perut sudah kenyang, kami cuci mata di S&J dan HOMES. Banyak barang-barang comel di sini. Sempat rembat FM dan keychain. Kak Ena belanja kami Keychain perempuan Jepun. Fiza akan update dalam koleksi FM dan Keychain bagi bulan September.

Koleksi hello kitty di HOMES

Fiza beli bekas air HK

Jauh berjalan dalam One Utama, sebelum pulang sempat singgah Candylicious. Masuk sini memang rambang mata melihat coklat dan gula-gula yang berwarna-warni. 

Decoration yang comel.

Belgian Choco, Buy 1 free 1

Seronok dapat berjalan-jalan dengan akak-akak Pejabat. Memang sakit kaki sebab banyak betul tempat kami singgah untuk cuci mata. Tapi kami semua enjoy.

Wassalam.



You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. wah adik...santai nampak..hihi


    klik nuffnang :)

    ReplyDelete
  2. akak tak pernah lagi mencuba masakan korea.. nampak sedap tu fiza.. :D

    ReplyDelete
  3. bestnya shopping fiza...... mama nak jugaaaakkk...........

    ReplyDelete
  4. amboiii.. mkn kat dubu2.. sedap2.. :D

    ReplyDelete
  5. bes ek dubu2 , tringin gak nak pegi... hello kitty pnya brg melambak gila... syok jalan2 dgn kawan2 perempuan kan. memang betol freedom la hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum awak. bestnya jejalan. ehh awak comel sangat! suka tengok. heee dubu2 tu sheila tak pernah makan. hehehhe

    ReplyDelete
  7. syok betol betol jenjalan =) acanelah rsa msakan korean tu ye..orang dh minat korea..mstilah semuanya sdap kn..he3

    ReplyDelete
  8. umairah klu msk candyliciouse tu confirm rabak wallet k.ena nie

    ReplyDelete


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah