Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Home made Lamb Chop...

12:37

Assalamualaikum..entry kali nie pasal masakan pulak ...banyak blog yang Fiza singgah menceritakan pasal pemanggang ajaib.. sehinggakan Fiza rasa pun patut beli dan cube.. mmg betul la.. tak perlu guna minyak pun boleh masak.. Baru-baru nie Fiza try panggang kambing dan ayam.. dan hasilnye betul2 menjadi.. Fiza juga pernah buat Ikan Stim Limau gunakan pemanggang ajaib.. mmg betul2 ajaib...
Fiza beli kambing yang dah siap marinade kat Jusco.. balik terus panggang jer.. mmg sedap dan belanja pun jimat...
panggang kambing atas pemanggang...
nie la hasilnya home made lamb chop.. 
home made ayam panggang.. 
Masakan mcm nie mmg sihat dan bebas kolestrol kerana tak perlu setitis minyak pun.. dan tak lekat pada pemanggang.. masa untuk memasak pun jimat dan cepat... Sesuai untuk suri rumah dan wanita yang berkerja.. >_< ..  

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. assalamualaikum fiza, mahal tak awak beli pemanggang ajaib ni? beli katne? sheila teringin nak beli gak. tapi takut kena tipu kalau beli online... sedapnya lamb chop! fav sheila ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza beli kat Kelantan Shiela... Fiza pun x berani beli online..

      Delete
    2. Yang nie pemanggang ajaib made in korea.. harge RM 80.00

      Delete
  2. salam kenal..
    macam sedap.kata fb ada jual nak beli takut kena tipu nanti huhu..jomlah ke blog saya. kenal2 satu sama lain ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai yg takut nak beli online.. salam kenal... >_<

      Delete
  3. mama guna kuali saja, hihihi.... mesti sedap ni kan fiza...

    ReplyDelete
  4. wahh sedapnyee...buat sos nye cane tuh..TB pernah wat hehe xjadi,..ayam nye plak ade darah lg..sodehhh

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaaaa nie yg teringin nk makan nie hehe

    ReplyDelete
  6. sedap tu fiza.. senang kan guna pemanggang ajaib..

    ReplyDelete
  7. wanna buy one for myself nanti hehehe

    ReplyDelete
  8. wahhhhh nampak lazat sgt2 makanan di atas!! ^^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah