Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Sarapan Pagi...

09:47

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. sekejap je ms berlalu kan.. simple je tuk pagi nie.. Korg sume dah breakfast? Hajat fiza nak makan nasi lemak sotong tercapai hari nie.. bkn mengidam yer.. tp dah 2 bulan tak jamah nasik lemak sotong nie.. 
mmg kegemaran Fiza.. Nasi lemak sotong..
Fiza tak jdkan nasi lemak nie breakfast setiap pagi sbbnye akan mengantuk kat opis.. Nie pun dah rase ngantuk sbb kekenyangan.. hehe.. Ok lah.. korang sume sarapan apa hari nie? kongsila dgn Fiza yer... >.<


You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. makan roti gardenia ja fiza, tak sempat nak beli makanan besh hari ni ^_^

    ReplyDelete
  2. sdapnya smbal sotong =) lama xmkan nsi lmak smbal sotong mcm ni hu3..mmg btol..mkn berat2 btkn kita mgntok je pg2..

    ReplyDelete
  3. mengiurkan..sambal sotong nye tuh hehe

    ReplyDelete
  4. dulu ada makcik sedap jual kat taman akak..sekarang nie dah xde..rindu kat nasi lemak makcik tu

    ReplyDelete
  5. breakfast tgk gambar ni jela hari ni.. huhu..

    ReplyDelete
  6. wah.. sangat sedap tu.. anak mama suka kalau mama masak nasi lemak.

    ReplyDelete
  7. best nasi lemak tu fiza.. akak breakfast makan biskut tiger je pagi tadi sebab temankan mak pergi hospital.. tak sempat nak masak..

    ReplyDelete
  8. Arini makan dokumen,kje melambak sbb smlm dah x kje..hwaaaa..

    ReplyDelete
  9. huhuhu. memang best makan nasi lomak pagi2. sha selalu beli ade nasi lemak kat depan sekolah dulu. org pggl nasi lemak dadah, sebab sdp sngt asyik nak makan. huhuhu

    ReplyDelete
  10. kegemaran nad!!! tapi x leh makan banyak sbb nanty gatal muka sobs

    ReplyDelete
  11. nasi lemak sotong...sedap..sedap...hehe :)

    ReplyDelete
  12. ermm cedap tuu.. makan di tengah malam pun sedap juger >.<

    ReplyDelete
  13. Fiza , comel la comment box ni.. naakkkk... >.<

    ReplyDelete
  14. Sedapnya makn nasi lemak pagi2..tpi sotong tuzara kurang sikit sbb alergik sikit..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah