Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Kenduri sambut menantu..

14:36

Assalamualaikum.. ikutkan dah seminggu entry nie terperap sebab kenduri nie berlansung pada 29 Sept 13 yang lepas.. Nie kenduri jiran sebelah rumah kat kampung.. Fiza panggil mak pengantin lelaki nie umi... Kenduri nie umi buat kat Dewan Majlis Perbandaran Bentong.. wlpun kenduri menyambut menantu, tetapi kenduri mmg betul2 meriah.. Selamat Pengantin Baru buat Along dan pasangan.. >_<... Jom ngk2 gambar yang Fiza sempat ambil...
nie Along Aiman dan pasangannye.. 
gambar sekitar majlis 
nie umi Maria dan suaminye cikgu Zainal... 
majlis yang meriah... 
emak dan adik fiza... 
Goodies bag yg comel... Majlis berlangsung kat dewan... 
Fiza dan En. Hubby...
p/s: Semoga berbahagia dan dapat anak cepat2 tau along.. pasnie giliran angah pulak.. angah pun dah tak sabar tu.. >_< 

You Might Also Like

20 kitty baik hati komen

  1. comel pegantin...suka tengok goodies bag and candybuffey tu fiza...dlu tak sempat nak buat dah benda2 nie..mybe trademark zaman sekarang nie

    ReplyDelete
  2. Comelnye. sweet sgt...nanti sye dtg lagi baca story life awk

    ReplyDelete
  3. wah pengantin macam muda ja fiza :)

    ReplyDelete
  4. memang meriah dear.... comel, hihi.. fiza umpama pengantin baru...

    ReplyDelete
  5. wah sweetnye pengantin
    ramai tetamu yg dtg kan
    sedapnye mkanan terhidang
    moga bahagia hgg akhir hayat

    ReplyDelete
  6. anak buah kata pengantin lelaki mcm artis korea ... heheheee

    ReplyDelete
  7. waaah cantik. selamat penganttin baru utk jiran fiza. kihkih

    ReplyDelete
  8. fulamak, rambut pengantin lelaki ala ala rambut panjang faizal tahir haha
    tahniah buat kedua-duanya, semoga bahagia sehingga ke anak cucu, sehingga syurga juga :)

    ReplyDelete
  9. semoga kekal hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru kepada mereka.. semoga diberkati Allah dan jodoh kekal hingga ke syurga..
    p.s: menarik goodies bag tu fiza..

    ReplyDelete
  11. Slmt pngintin baru kpd jiran fiza.. :)

    ReplyDelete
  12. meriahnya kenduri sambut menantu. dah macam hari weeding day lak


    recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  13. Jenguk sini :D Seronoknya tgk org kawen. Hihihi.

    ReplyDelete
  14. baca entry ni kan , rasa tak sabar pulak nak kawen hahaha gatal . Semoga mereka bahagia hingga ke JannahNya ;)

    ReplyDelete
  15. pengantin lelaki 2 mcm kwan sy =) nway tahniah bt mereka

    ReplyDelete
  16. selamat pengantin baru... comel goodies bag tu,hehe :)

    ReplyDelete
  17. mmg sempoi jea pengantin lelaki kan

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah