Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Koleksi Fridge Magnet dan Keychain September 13

14:41

Assalamualaikum.. sedar tak sedar dah masuk bulan Okt. Masa tuk fiza update koleksi FM dan keychain yang Fiza dah kumpul bagi bulan September.. ader yang Fiza beli dan ader dihadiahkan oleh kawan.. Tapi kali nie mmg byk Fiza beli sendiri.. Fiza mmg pantang npk FM tau.. npk je mesti nak beli.. jom ngk koleksi kali nie... 
FM Sabah.. beli masa bercuti tempoh hari 
FM rumah terbalik dan FM Dairy Farm.. dari Sabah
Yang nie Fiza beli kat S&G masa jln2 kat One Utama.. 
FM dari candylicious..  
paling special.. hadiah daripada Blogger Kak Ena..
Semua FM Fiza lekatkan kat Fridge di rumah, cume keychain je Fiza duk pikir cara nak pamerkan sbb sume nye duk dlm bekas.. kalau nk belek kene buka bekas.. ader cara tak agak2 nye yer, cm mana nk jdkan ia perhiasan dlm rumah.. 
google image
agak2 klu buat cm nie pun ok kan.. kemas dan menarik..

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. wah..bestnyer..anis pon tgh mengumpul FM2 ni...syioknyer tengok FM awak makin bertambah...huhu

    ReplyDelete
  2. semua cantik2..kotak yang last tu cntik, bleh la bt =) tp dulu ada tgok dkt tv..dia main sgkut je mcm kt kedai..byak juga koleksinya..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, sejak kawin ni baru sheila reti beli2 dan kumpul FM ni. hehe. sheila pun skrg dah pantang nampak, mesti nak beli je. hihii. key chain tak suka sangat. hehehhee

    ReplyDelete
  4. wah bestnya..mesti pnuh peti sejuk dgn FM comel2 kn..hihi

    ReplyDelete
  5. semuanya comel.. dah banyak koleksi fiza.. :D

    ReplyDelete
  6. semua nya comel2 .. ^_^ kiter pon dah mula suka kumpul FM jugakk ^_^

    ReplyDelete
  7. aefa pon ade koleksi keychain. jadi satu tabiat g mane2 mesti beli keychain -.-' FM pon selalu beli, tapi utk mak la. die suke FM.

    ReplyDelete
  8. huuu. mmg gempak la kalau simpan kat almari colloection macam tu. sha tak beli pon buah tangan dari rumah terbalik, mahal. kihkih

    ReplyDelete
  9. wahh , banyak nye keychain dieee . nanti ley wat ga ke kan . hehe

    ReplyDelete
  10. menarik bekas tu
    cuma klu banyak mmg lagi banyak la bekas utk letak key chain kan

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah