Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

sila beredar dari sini

12:24

Assalamualaikum dan salam jumaat.. Mula2 sekali kita kena instighfar banyak2 dan ingatkan Allah.. jangan disebabkan benda kecil, kita jadi tidak tentu arah.. 
Kalau kawan tengok tajuk pun dah rasa macam pelik kan.. Fiza mmg tak nak la bebel2 hari jumaat nie.. kalau ikutkan hati nak sabar jer.. tapi makin melampau pulak.. Nie mengenai cbox.. 
Sampai tahap cbox Fiza diletakkan dengan  perkataan2 lucah, perkataan tak senonoh.. nie bukan blog 18 sx bagi individu yang mana yang tak reti bahasa tu.. jangan ingat Fiza tak dapat bezakan mana iklan dan yang mana BW kwn2.. 
Silap la kalau ingat Fiza akan klik iklan- iklan tu.. Individu2 begini memang jenis tak hiraukan teguran sebab tiada siapa yang tahu siapa mereka.. tapi terus terang Fiza  menyumpah  kat individu2 yang berperangai pelik nie.. harap insaf la.. jgn nak makan duit h**am.. lagipun Fiza tak kan tertipu..
Tolonglah jangan cemarkan Cbox Fiza yang comel nie.. 
kesian kat dia..
Fiza tak marah tau, nanti kena jual..
cuma nasihat.. >_<

You Might Also Like

31 kitty baik hati komen

  1. ada tak tutorial utk block mereka2 ni?.. cer google.. sabar yer fiza

    ReplyDelete
  2. tukar cbox ke shoutbusuk fiza, takde ruang untuk iklan...

    ReplyDelete
  3. Cbox sya pun kekdg pnh iklan..huhu..sabar je la...kwn2 punya msg pun x nmpk

    ReplyDelete
  4. penyakit c-box ni memang macam2.... memang tak suka kalau ada iklan atau message yang berunsurkan 18sx...sabar yer fiza... salam jumaat dear...

    ReplyDelete
  5. sbb tu akak dah malas nak klik nama 2 kt shoutbox melainkan yg akak kenal jerk...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum fiza, jangan marah2 ye. sebab tu sheila tak suka pasang cbox. sakit hati tengok iklan2 ni :(

    ReplyDelete
  7. ahaha memang stress gila ah dengan link iklan berderet apa bagai tu. saya fed up sgt dengan chatbox tu sy ubah terus guna shoutbox lain. :)

    ReplyDelete
  8. samala zara penuh dgn iklan yg apa2 entah..sabo je lah fiza..=D

    ReplyDelete
  9. sabar je la...org cmni memang tak berapa nak paham bahasa sgt..huhu kira nak beriklan je..

    ReplyDelete
  10. acik dah face up ..macam2 mereka tulis ..geram

    ReplyDelete
  11. sabar la.. sesetengah orang suka amik kesempatan.. ada balasan org yg buta tak baik nie..

    Salam Kenal.. :D

    ReplyDelete
  12. akak pun kena juga fiza.. geram rasanya.. tapi akak ignore je sebab tak tahu siapa orangnya..

    ReplyDelete
  13. dah makin meriah mereka letak iklan

    ReplyDelete
  14. eee geramnya.. apa la dorg nie. huhu nuffnang probs skrg sedih betul x leh nak klik2

    ReplyDelete
  15. Sabar ye Fiza. Saya pun kadang2 fikir nak buang cbox tu huhu

    ReplyDelete
  16. apa kata block dorang.. rasa nya cbox ada.. tak ingat lah blogger mana yg berjaya.. tapi, kalo shoutbox, boleh ban url dan filter words...

    ReplyDelete
  17. ena selalu dapat iklan promote produk untk hubungan sauami isteri ni. senang cita ena x klik dorang promote.. abaikan je..

    ReplyDelete
  18. delete la iklan2 tu kt cbox. cuma susah sikit la sbb tiap2 hari nk kena delete msg tu kt cbox

    ReplyDelete
  19. sya pun banyak kali dah kena,geram betoll! huh...macam mana nak buat supaya diorang tak boleh letak iklan ye? hmm,sabo je lah...

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah , x de lagi la setakat nih . klu link pelik tu , saya malas nak klik ...

    ReplyDelete
  21. dengan cik akak pun penuh dear...adoi memang tak de kerja lain mereka nie

    ReplyDelete
  22. tukar ke shoutbox busuk..sy pun nak tukar kalau line nanti laju..

    ReplyDelete
  23. Sabar fiza.. akak pun selalu kena jugak.. just ignore jer k..:)

    ReplyDelete
  24. report spam je, ada juga alami camni..klu tak tukar ke shout situ kurang sikit iklan merepek

    ReplyDelete
  25. tulah cbox k.ena pun penuh dgn iklan

    ReplyDelete
  26. abaikan je text dorang tu xpun delete je cbox :)

    ReplyDelete
  27. huishh, merepek2 je dorang ni. kalau sha pon, sha tak layann.

    ReplyDelete
  28. abaikan je fiza, cbox saya pun mcm tu juga banyak iklan.. :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah