Melukis Doodle buat pertama kali

21:44

Assalamualaikum.. Tengok orang buat doodle.. teringin juga nak ade doodle sendiri.. selamat 3 jam Fiza duduk depan lappy.. lama betul sampai sakit pinggang.. akhirnya.. tada... ini lah hasilnya.. Fiza guna photoshop tuk hasilkan doodle nie.. 
doodle Fiza.. >_<
Kalau comel puji.. kalau buruk senyap jer yer.. malu..
Ok lah.. selamat berhujung minggu semua.. 

You Might Also Like

27 kitty baik hati komen

  1. Sebab nak puji, Ifah komen..comel okay ! hehehe :P

    ReplyDelete
  2. comelnya doodle fiza buat.. akak sampai sekarang masih tak pandai melukis doodle.. :D

    ReplyDelete
  3. comelll :D keep on praktis buat doodle ^^

    ReplyDelete
  4. comelnya tudung ada corak hello kitty :)
    ika tak pandai buat doodl2 ni hukhukk

    ReplyDelete
  5. Waah..comel je..pandai buat,akak 1 ape pn x tau:D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum fiza :)
    Comel la. Nnt bole la ajar kita buat plak :)

    ReplyDelete
  7. comellah akak! serius comel :) first try pun dah jadi,hebat lah akak! ehehe :) pandai akak mendoodle :)

    ReplyDelete
  8. wah. comel. hehe. mesti susah kan nak buat yang corak hello kitty tu. nice=)

    ReplyDelete
  9. notbad dear..boleh tahan..daripada tara...pelan2..nanti dah makin pandai..heee..kerajinan itu penting ^^

    ReplyDelete
  10. Comey..hello kitty lg.hehe..sya wat doodle apa pun x reti.hehe

    ReplyDelete
  11. terbaek.. ejulz dari dulu lagi nak buat tp msh x berjaya. hehehe

    ReplyDelete
  12. Oh cute, make one for me too :P

    ReplyDelete
  13. COMELLLLLLL <3333
    OK LAH TU KAK FIZA NI NGADE JE

    ReplyDelete
  14. shomel2 siap ada hello kitty lagi tu.. ^_^ nak jgk wt doodle sniri tapi x reti. kikiki

    ReplyDelete
  15. comel la,seronoknya dapat buat..kite tak reti nak buat benda2 macam ni lagi..huhuu

    ReplyDelete
  16. gudjob fiza :) deeya tak reti reti lagi lukis doodle . tangan koraihhh :P :P

    ReplyDelete
  17. ok apa..comel hehe

    isi tabung inti dan invasion :)

    ReplyDelete
  18. hohoh..
    x sia2 ngadap 3 jam.
    mmg rajin orangnyer..
    terbaek.

    ReplyDelete
  19. 1st time buat ke? kalau 1st time da comel macam ni... kalau selalu buat hasilnya mesti lagi wow la :)

    ReplyDelete
  20. wah. comel.. baru pertama kali buat dh cantik mcm ni.. huhu dh lame tak main photoshop.. bangku dh tgn ni

    ReplyDelete
  21. 3 jam yg berbaloi.. sbb comel . hihi

    ReplyDelete
  22. Cantiknya doodle Hafiza... cantik lagi dari doodle kak idah.. hehehe..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah