Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Follow, following, followers

11:48

Assalamualaikum.. Fiza tak nak membebel panjang cume Fiza nak tanya pendapat korang mana dapat perkataan cm nie kat kotak komen atau pun cbox dsb..
" Follow saya dulu.. nanti saya akan follow awak"
" Datang la ke blog saya dan jangan lupa follow" 
Eh eh.. pelik la.. ayat-ayat nie semua arahan kepada Fiza ker? bab follow2 nie mmg Fiza tak berkira tapi glamor sgt ke insan-insan tersebut... Fiza memang akan follow blog yang Fiza suka dan tak memilih Cadangan Fiza senang jer.. guna ayat macam nie..
"Saya dah follow awak.. kalau sudi singgah la ke blog saya"
"Saya singgah dan follow sini.. jemput ke blog saya yer"
Kan sopan sikit bunyi nye tu kan.. sama-sama lah kita menjaga hati kawan-kawan kita.. bukan Fiza nak sensitif tapi Fiza memang tak suka la seolah-olah bunyi macam memberi arahan..
p/s: Korang yang singgah jgn lupe follow Fiza.. kalau boleh komen sekali.. cubit karang... haha... (amacam.. ganas tak?).. gurau jer.. jgn ambil hati yer...

You Might Also Like

20 kitty baik hati komen

  1. haha cubit iklan fiza la hihi..btl la fiza tu ayat kenala sopan santun sikit kan ;D

    ReplyDelete
  2. dalam follow sini..haha
    datang nak menabung jer..:)

    ReplyDelete
  3. Hahaha sila ikut arahan Fiza. Haipp ! Hahahaha. :P

    ReplyDelete
  4. amboii . hehe , tira plak dah lama follow fiza . and tapikan bagi tira bialah diorang tak follow pn . yang penting just nak views je.

    ReplyDelete
  5. akak selalu juga jumpa.. macam kena paksa.. tapi akak layan je la, mungkin dia newbie yang tengah nak tambah follower.. kalau sesiapa yang datang komen di blog akak insya-Allah akak akan jejak dan follow dia (kalau jumpa url blognya).. terpulanglah dia nak follow akak balik atau tidak..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum..

    kalau mselim3 follow memfollow nie terpulang pape pn biarlah seikhlas hati kan.. x kejar follower sampa ribu2,, yg penting traffik..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. yg penting kiter ikhlas bila follow blog orang kan ^^

    ReplyDelete
  8. k.ena jarang nak follow org baru
    msh setia dgn member2 lama
    tapi klu dah selalu nampak nama dia kerap singgah ke blog kak ena
    baru k.ena akan follow bdk baru tu

    heheheheheh pemalas btl kan

    ReplyDelete
  9. X de plk di shoutbox akak ayat yg first tu,tp ayat yg bawah tu biasa jumpe..hihi..lau org follow akak,insha allah akn follow blik la

    ReplyDelete
  10. Mana-mana ayat tu pun dah ok dah. Nampak sopan jugak tu :-)

    Jangan taruk popup untuk like, sudeh. Itu memang terang-terangan memaksa orang. Haha

    ReplyDelete
  11. yumida klo tinggalkan komen kat cbox org pasal follow2 ni
    akan nyatakan yumida follower ke berapa...kan yumida sellalu join ga, so kira syarat follow org tu mmg wajib

    jarang yumida ckp follow sini..nampak mcm x jelas. betul ke kita follow org tu. melainkan di pakai button follower comel tu. yg tu kita x nampak kita follower ke berapa.

    aah yumida katagori yg ke-2 tu. 'klo sudi follow balik' bunyi2 manis je..tuan blog pun senang hati mendengarnya kan kak

    ReplyDelete
  12. I memang sudah folo you..ngeh..ngeh..cubit2 la..i suka tau..haha

    ReplyDelete
  13. selalu jugak dapat ayat macam mula-mula tu..tapi layan kan je..hehehe..

    ReplyDelete
  14. betul betul..saya kalau bab follow ni tak memilih sangat... saya follow je,hehe :) gunala ayat yg sopan sikit kan kalau nak suruh org follow,hihi :)

    ReplyDelete
  15. pernah juga fiza orang macam paksa2 follow dia tapi dia tak follow ika pun hewhewhew
    kadang2 tu ika tak follow pun, macam nak memaksa pula kan cara dia hukhuk
    kadang2 tu ika singgah juga blog mereka tengok2 entri sepenuhnya pasal GA je --'
    memang tak laa ika nak follow,
    bukan sombong tapi ika pun follow blog yang ika suka, yang ika rasa ika nak follow,
    tak perlu kut paksa, just sopan laa sikit kan :)

    ReplyDelete
  16. saya pun selalu kena gak..yang tak tahan dia sendiri tak ingat follower dia sape smpai kat follower sendiri pun cakap camtu..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. sy dah follow awak & awak kena follow sy juga tau.. klu awak x follow, nnti sy akan unfollow awak lak.. hahaa.. mcm2 ader.. :D :D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah