Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Baby boo rosak...

10:25

Assalamualaikum.. mula-mula sekali nak meluahkan rasa sedih sgt memandangkan lappy Fiza rosak.. Bila on je keluar skrin biru.. Fiza tak nak la ia rosak disebabkan hard disk memandangkan lappy nie baru je Fiza beli awal jun lepas.. tak kan dah rosak.. serabutnye rasa...  
my baby boo purple..
Serius tuk window 8 mmg Fiza blur sangat nak buat macam mana.. Window lama Fiza masih boleh deal lagi.. boleh format.. buat bagai2.. kalau rosak tu.. buat cm nie.. kalau rosak nie boleh buat cm tu..  bila gune Window 8.. pengalaman baru 6 bulan.. hmmmm.. ape pun tak boleh... nak settle kene pergi digital mall la jawabnye.. oh masa ku.....
p/s: mengharapkan komputer opis je la buat masa nie.. 

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. lor...kesiannya fiza....baru lagi la tu kan..dah rosak...xde warranty ke..kalau ada boleh la hantar kedai..

    ReplyDelete
  2. kena anta cepat lah baru tak bertangguh...

    ReplyDelete
  3. la.. ciannya.. sayang laptop.. yaya pun blur guna benda aa windows 8 ni.. payah rasanya bg yaya...

    ReplyDelete
  4. kena cepat-cepat hantar baiki tu.. 6 bulan tu mesti masih dalam warranty kan?

    ReplyDelete
  5. ala sabar ya fiza..knp tak guna window 7..kita guna setakat nie ok je.klik2

    ReplyDelete
  6. uihhh baru sangat tu macam mana pula boleh rosak...mungkin virus kut fiza...virus terkumpul dah rosakkan hardisk...

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum..fiza,

    kalau masalah komputer teruk sangat mmg kena gi kedai lah.. kalau masalah sikit2 boleh format sendiri.. keje pending yg masalah tu..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. eh eh laptop kita sama ah kak fiza heheheh :3 qila punya warna biru hihi


    WIndows 8 mmg hambar T_T
    qila pakai mcm biasa je. Ntah hape2 tah. Pelik -___-

    ReplyDelete
  9. Ramai yang cakap, window 8 ni bermasalah sedikit.

    ReplyDelete
  10. Atototo. Hope mr.lappy cpt sembuh.

    ReplyDelete
  11. sayangnya rusak lappy tu....windows8 plak tu... :(

    ReplyDelete
  12. huu... kesian lappy kak fiza... kena hantar cepatla...

    ReplyDelete
  13. ermm.. klu under warranty lebih baik repair .. call CS minta dtg rumah pun ok..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah