Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

CPUV Kedua

12:49

Assalamualaikum...
Semalam ramai blogger yang update mengenai CPUV dorg.. hari nie Fiza dapat cpuv dari INTI untuk kali kedua.. Alhamdullillah.. harap status dia kekal lama skit.. kan... 
Hari nie Fiza nak siapkan tugasan opis sikit memandangkan esok cuti.. sambil buat kerja, dengar lagu korea kat youtube.. aman nye rasa.. tambah pulak bos cuti.. haha.. (kan dah gelak jahat) sambil tu pulak mengelat ngk blog.. jangan ikut perangai Fiza yer.. nie namanya kejutan budaya.. bukan senang bos Fiza nak cuti tau.. hehe... Nak siapkan keje dulu.. ada kesempatan  Fiza akan sambung BW mcm biasa.. bye...
rindu kat TVXQ yang dulu.. >_<

You Might Also Like

24 kitty baik hati komen

  1. rezki masuk alhamdullilah..kita pun ada dpt :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah murah rezeki lagi.. tahniah..=D

    ReplyDelete
  3. mama ctr tak bergerak.... sedih, tahniah dear..

    mama singah menabung sini

    ReplyDelete
  4. Wah.. tahniah Fiza...!
    Rezeki... alhamdulillah... nie k idah tambah lagi tabung awak ye.. :D

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..

    wahh... murah2 rezeki kekawan mselim3 tahniah2... k

    mselim3

    ReplyDelete
  6. tahniah fiza , tulah kan tvxq yg dulu best,, skrg dh pecah mmg xsyok la

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..tahniahh! rezeki hujung tahun.. :D

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki fiza :)
    semoga terus murah rezeki, dan gigihberblogging :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah
    tahniah kak...
    isi tabung nuffnang sini-inti

    ReplyDelete
  10. Seronoknya! Semoga banyak dapat tambah rezeki lagi lepas ni ^^

    ReplyDelete
  11. pssst , bila kucing x de , tikus bersantai ... heheheee

    ReplyDelete
  12. Tahniah Fiza!!! kita click INTI untuk Fiza ya!!!

    ReplyDelete
  13. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah