Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

KTM duke 200 bertemakan hello kitty

17:10

Assalamualaikum.. pertama sekali Fiza nak bagi tahu entry nie Fiza update gune phone Note Fiza.. Lappy dah masuk hospital semalam.. kne tggu seminggu tuk dibaiki.. mmg terkial2.. tak pernah update gune phone.. 
Update kali nie story pasal motosikal hubby.. Last week moto duke hubby dah bertukar wajah.. nak tahu wajah ape... hehe..
Gambar moto kami nie dah tersebar meluas di laman sosial fb.. terutama sekali di kelab KTM Duke.. pertama di Malaysia.. tak kurang yang memuji dan tak kurang juga yang mengutuk.. yang pasti mmg pada mata Fiza mmg comel sgt... 
p/s: bak kate bos Fiza.. biar org mengutuk..  ckp kat dia engko ado... hehe...

You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. comel la fiza..org yg mengutuk tu jeles la tu hihi

    ReplyDelete
  2. Comellah!!!! Wahhh.. bestnya!!!

    ReplyDelete
  3. yaAllah comelnya fizaaaaa :)
    kalau tunang ika laa superbike dia ika minta buat gini...mahu menangis dia..ahahahaha

    ReplyDelete
  4. yumida x hado...kikiki
    comel la kak..kiut! yg penting kaler pink tuuuuu..menawan hati!

    ReplyDelete
  5. comeinyaaa....
    singgah dan menabung di petang hari..

    ReplyDelete
  6. setail gilak kot . first time tengok ni . lawaaaaa !!! comel sangat !!

    ReplyDelete
  7. nice wpun hello kitty . saya da nampak keta kancil dihias dgn hello kitty luar dan dalam tapi owner nya lelaki kat pameran keta di putrajaya .

    ReplyDelete
  8. hahhaa... bagus bagus.. ada keyakinan! haha

    ReplyDelete
  9. Ahahahhahaha gila kentang ah :DDDD
    hello kitty!!!! hihihihihihihi
    lama dah tak tengok kitty :p

    :3 hihihih

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...

    wah.. bagi mselim3 ok.. hello kitty. Lain daripada yg lain.. kena buat kelainan baru best..

    mselim3

    ReplyDelete
  11. wow.. comel tu fiza.. pedulikan je apa kata orang, mereka dengki la tu..

    ReplyDelete
  12. Kak idah suka... :D

    Tapi kalau husband k idah.. sure dia takkan naik nyer motor nie... dia tu tak suka pink.. :P

    ReplyDelete
  13. patut la mcm pernah tgk pic moto hello kitty ni dlm fb...rupanya husband sis punyer moto ye..hehe xpe hello kitty cute hape!! >.<

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah