Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Back to back : Oreo Ice Blanded

20:44

Assalamualaikum... baru jer lepas BW tadi.. terserempak dengan roti telur kat Blog Ika... Kebetulan mmg nak update pasal minum petang nie masa hari sabtu minggu lepas.. last2 hari nie baru update.. adoi punye la lame kan.. 
roti telur 
Hari ahad pula kami minum petang di kedai sambil makan rojak buah dan pulut durian.. 
oreo ice blended 
pulut durian.. nie mmg favorite mr. hubby 
Rojak buah nie Fiza tak puas hati sebab buah tak banyak...
tp sos dia memang sedap..
Nak update blog lagi nie tapi ada cite korea pulak.. kalau sempat nak publish mlm nie.. kalau tak sempat kene publish esok je la.. 
p/s: awal-awal tahun nie betul2 terasa kesibukan yang amat sangat.. kerja kat opis pun banyak.. masa yang ada Fiza  mmg kene bahagikan betul2.. kerja memang tak kan habis selagi kita hidup kan.. yang penting banyakkan berdoa untuk dipermudahkan segala urusan.. amin..

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. lama x buat roti telur sendiri.. hehe

    ReplyDelete
  2. sedap tu roti telur.. weekend hari bersama family..

    ReplyDelete
  3. Roti tlur letak telur lebih..ngeh..ngeh..semoga dpermudahkan segalanya tuk fiza eh..

    ReplyDelete
  4. Betul3x... selagi belum tutup mata... kerja.. kerja.. kerjaa... :D

    Pandai2 lar bahagikan masa kan...

    Have a nice day Fiza.. :)

    ReplyDelete
  5. aduhh pulut durian.. sedapnya ..nyum nyum

    ReplyDelete
  6. aduhh terliur tengok pulut durian .. nyum nyum

    ReplyDelete
  7. gambar makanan je yang ika geram3 tengok ahahhaha

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah