Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Sedap ke KFC Golden Wrap Chicken?

12:59

Assalamualaikum..  dan selamat tengah hari.. Baru la boleh bernafas bila pagi2 kene siapkan minit mesyuarat bulanan yang tertangguh dari minggu lepas.. mujur dah siap dan dah submit kat bos..  tapi tak habis lagi.. minit mingguan tak buat lagi... hehe... berderet nye kerje.. 
Sebelum meneruskan kerja yang lain.. nak update blog dulu.. lepas update, baru la lega sikit.. punyelah eksited dengan blog nie.. 
Walau pun tengah menderita lenguh tangan nie.. mana tak nye 2 hari praktis memanah.. kerja tetap kerja.. sakit pun tahan je la.. tak lama lagi okey la... 
Nak selit jugak sikit, last week Fiza ngn hubby try KFC baru tu... golden wrap chicken.. pada pendapat dan rasa lidah Fiza.. tak berapa sedap dan mungkin bukan selera Fiza kot.. Baik Fiza makan ayam goreng Spicy yang biasa... 
nie la rupenye...
tapi kalau Coleslaw mmg Fiza suke.. 
tak termasuk dalam set.. 
Cheese wedges.. menu wajib..
Dah nak lunch nie.. rase nye mcm nak makan cheese wedges pulak.. tapi kene cari nasi tengah hari nie... tak kan nak mkn fast food jer kan.. sekali sekala tak pe la...  Ok lah korang.. jangan lupa makan tengah hari tau.. Tata... >_<

You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. wahhh kak fiza hihihi
    qila suka segala jenis ayam so mmg sedap lah tu hikhik XD
    Cuma jagung, n mushroom tahape je hehehehe

    ReplyDelete
  2. nampak dalam iklan punyalah meriah cantik je ayam tu kan fiza...tapi...

    ReplyDelete
  3. salam. hmm..macam da lama tak makan kfc hehe

    p/s isi tabung the school :)

    ReplyDelete
  4. meleleh air liur tengok iklan kat tv..tak pernah rasa lagi..
    cheezy wedges mmg menu wajib..he3

    ReplyDelete
  5. cheese wedges 2 yg plng sdp...skli mkn nk lg :)

    ReplyDelete
  6. belum try lagi ni..nak try juga rasa sedap ke tidak..

    ReplyDelete
  7. jgn banyak sgt makan fastfood ... ;)

    ReplyDelete
  8. fiza mkn best tak chicken golden wrap tu...?bagi cik nor tak der lah sedap sgt..sdap lagi ayam goreng biasa tu..hihi

    ReplyDelete
  9. ooo yang baru nie.. belum cuba lagi

    Hari ini hari last untuk vote,Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi best lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  10. wah sedapnya.. dah lama asyik tengok iklan golden wrap tu. tak sempat lagi nak ke kfc

    ReplyDelete
  11. sedapnye kak..yumida telan air liur je..yummeh!

    ReplyDelete
  12. dalam gambar bukan main meleleh.. hehe

    ReplyDelete
  13. aritu nak try tp x jadi.. hehe

    ReplyDelete
  14. sally belum rasa lagi...xtau la bila terdetik hati nak kesana..hahaha

    ReplyDelete
  15. Semoga di permudahkan.akak pun tak suka sgt yg baru tu.memang sedap yg spicy lagi.yg lain akak suka jugak.hehee..tata.

    ReplyDelete
  16. ehh dah selasa la fiza..baru brkesempatan singgah cne :)..emmm tak rasa lagi ayam kfc baru tu.nanti la

    ReplyDelete
  17. assalam,

    pagi2 ni tengok makanan jer dalam beberapa blog...

    ReplyDelete
  18. sedapnya ayam KFC.. akak tak mencuba lagi golden chicken tu..

    ReplyDelete
  19. sedapnya ayam KFC.. akak tak mencuba lagi golden chicken tu..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah