Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Coolest Blog

17:09

Assalamualaikum.. tengah hari tadi keluar makan, menu biasa nasi ayam buttermilk.. nyum2.. tak tahu la kenapa suka sangat dengan menu tu kalau setiap kali makan di food court The Store Sg. Buloh.. Sebelum balik  sempat beli coolblog strawberry milkshake.. minum kat opis.. nyaman betul la waktu2 panas macam nie.. layan cool blog
Strawberry milk shake 
Saje nak ambil gambar dari atas.. >_< 
sekali minum dah separuh..
p/s: Nak tulis ape pun tak tahu dah... hehe.. tak de idea.. lagipun sekarang nie sibuk sikit tolong bos untuk mesyuarat QSBM lagi 2 hari..  sambil tu sempat update blog jap.. hehe.. sorry bos.. ok la.. nnt Fiza BW yer.. bye..

You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. dapat pulak minum tengah cuaca macam nie...lagi la cepat habis...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, nanti kalau singgah the store beritahu. boleh lepak sama. hehee sheila singgah sambil klik tabung nuff fiza ya ~~~

    ReplyDelete
  3. akak jarang minum tapi paling suka packaging dia...

    ReplyDelete
  4. licha suka cha time. :) sedap makn dia py coconut jelly

    ReplyDelete
  5. pernah try,perisa coklat..tapi tak masuk ngan tekak..huhuuu

    ReplyDelete
  6. Musim panas gini tengok cool blog dah terliur

    ReplyDelete
  7. teringin pulak nak hirup benda ni..time panas mmg best

    ReplyDelete
  8. dah lama tak beli cool blog.. sedap tu..

    ReplyDelete
  9. musim panas ni tak kira air apa asalkan sejuk , nak telan jer .

    ReplyDelete
  10. emmmm best nye la...time2 panas minum ye

    ReplyDelete
  11. Ingtkn pa td upanya sal minuman..ok la,da jg idea nk tls n3

    ReplyDelete
  12. nyamannya minum time panas2 :)

    ReplyDelete
  13. Penyejuk tekak time cuaca panas nie.. tapi akak lebih rasa puas dpt minum air kosong sejuk2.. =D

    ReplyDelete
  14. sedap pulak kalau time panas2 dpt minum ni.. hehehe

    ReplyDelete
  15. Akk suke jugak,biasa vanila oreo je,kalau bawak anak2 pengsan ckit.semua x nak kongsi.huhu

    ReplyDelete
  16. Comel jee nama dia.. hehe.. minum sjuk musim panas terik skang ni.. pergghhhh
    . Nyaman sbentar.. dpt lupakn kepanasan skejap.. =)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah