Jangan share 10 perkara ini

10:51

Assalamualaikum...
Sebagai peringatan buat kita semua... status dan maklumat yang kita sendiri paparkan dalam FB sebenarnya mengundang bahaya tanpa kita sedar...
sumber : fb

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. bahaya ada di mana2 kan..cuba utk elakkan..trus menabung cne :)

    ReplyDelete
  2. Nice sharing..untuk peringatan..bahaya ada dimana2

    ReplyDelete
  3. betulkan... hati2 dgn apa yg kita pos...

    ReplyDelete
  4. dunia lebih bahaya sekarang nie...so,kena praktikkan 10 perkara tu..insyallah.

    ReplyDelete
  5. Bahaya2...klau kta terlalu terbuka sangat.... nasuha nk share gambar ni ya...

    ReplyDelete
  6. banyak benda tak boleh share..bahaya sgt sekarang ni..

    ReplyDelete
  7. yup.. agree. sbb tu la bella jrg update FB, bila da ade blog

    ReplyDelete
  8. betul tu , nowadays jgn show off sgt kan ..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum fiza, nice sharing dear. sheila klik tabung nuff fiza ya ~~~

    ReplyDelete
  10. harap dijauhkan .. kena beringat sebelom terlambat

    ReplyDelete
  11. Sebenarnya banyak je benda yang kita tak sepatutnya share sama ada dekat facebook mahupun blog.

    ReplyDelete
  12. sengaja mencari nahas kalau bersani dedahkan identiti macam ni.. bagus perkongsian ini fiza.. :D

    ReplyDelete
  13. nice sharing fiza.. bahaya juga ni

    ReplyDelete
  14. Mmg betul tu kan,tapi biasanya nk g bercuti mesti nak share jugak kan.hehee..x de nye nk tggu balik bru citer.hahaa..kena tukar lps ni.

    ReplyDelete
  15. Setuju! banyak benda yang kita tak boleh share, bahaya!

    ReplyDelete
  16. Woahhhh ! Nice sharing dear.. info yg sgt bguna.. lagi2 kbykn kita ni mmg pguna fb.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah