Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

CPUV ke-3 hingga ke-16

17:56

Assalamualaikum.. 
petang Ahad memang Fiza akan habiskan masa depan laptop kalau tak de apa2 aktiviti.. 
sesambil layan K-pop countdown, 
Fiza buat BW secara pukal.. 
mintak maaf banyak sebab itu jer yang mampu Fiza buat.. 
kalau nak buat hari2 memang tak sempat....  
Update CPUV kali nie ada 13.. banyak kan.. hehe... 
Nampak aktif pun KFC Zinger Reloaded dan Line Shopping jer...
 yang lain tu Xaxis... 
Xaxis tu apa yer.. ada sesiapa yang tahu... ?
dapat la RM 0.21 kat situ jer tapi tak tahu mana datangnya... 
Apa-apa pun Fiza tetap bersyukur.. Alhamdullillah...
Terima kasih banyak-banyak pada korang yang sudi menabung di sini..  
ade jugak income berblogging nie kan walaupun tak banyak...
>_<

You Might Also Like

23 kitty baik hati komen

  1. tahniah..sy pun ada dapat juga axix..tak tahu apa dea tu..xox0

    ReplyDelete
  2. byknye kak. bersusun2. alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. miza tekan iklan kak fiza banyak3 >>>>!!

    ReplyDelete
  4. Bestnyer Fiza, banyak tu. Tahniah :)

    ReplyDelete
  5. nana pun ada dpt xaxis...btw xaxis ni kategori CPM(cost-per-impression) ..nana tanya Nuffnang ritu,hihi..sis boleh tengok kat link bawah ni ye if nak tau lebih details:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/12/jawapan-nuffnang-berkaitan-cpuv.html

    ReplyDelete
  6. tahniah..banyaknya bersusun..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. Assalammmualaikum...

    Pape tahniah yer...moga sukses selalu.. byk gak earning .

    mselim3

    ReplyDelete
  8. lya pun ada dpt xaxis2 tu fiza..tpi bln lepas la..bln nie tak ada cpuv lagi

    ReplyDelete
  9. RM0.21 pun duit juga. Syukur alhamdulillah banyak cpuv bersusun.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki jugak tue kan fiza..akak pn berderet2 CPUV Xaxia tue..hehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah....teruskan berblogging...

    isi tabung....

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya. singgah menabung michelin sini~~~

    ReplyDelete
  13. salam. uhhuu xaxis?? sy pun dapat banyak tu..tapi entah tak tahu apakah dia :D

    ReplyDelete
  14. dpt jugak xaxis tu..tpi kite pun xtau benda ape..

    ReplyDelete
  15. waaaa byk nye..nanie punya 3 ketul je..hiks

    ReplyDelete
  16. banyaknya dpt cpuv..tahniah ya..:DD

    ReplyDelete
  17. wahhhhhhh =D mmg byk cpuv tuuuu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah