Dinner dan cerita di SecRet ReCipe

19:07

Assalamualaikum dan Salam Jumaat, lamanye rasa tak update blog dan pastinya tak BW.. mood memang ke laut memandangkan batuk pula yang datang sekarang nie dan kerja yang perlu diutamakan..  Fiza pun still kat opis, esok cuti hari minggu, so balik lambat pun takpe.. alang-alang Fiza update story last week nye..
Fiza berkesempatan untuk dinner dengan Mr. Hubby kat SR sebab terasa nak makan Prawn Macaroni with Cheese.. huhuhu..  
Secret Recipe
Marshmallow cheesecake
Banana chocolate cake
Apple kasturi dan Ice Blended white caramel mocha
Thai seafood spegetti
Prawn Macaroni with Cheese
Makanan memang sedap dan tak dinafikan cume pada waktu tersebut rasanya tak tahu kenapa suasana terlalu meriah sehinggakan SR dah macam pusat asuhan kanak-kanak... Fiza bukan nak marah dengan budak-budak tu semua cuma memang serius tak selesa sebab ada yang tak mempedulikan anak yang meraung dalam SR.. itu belum yang melompat-lompat atas kusyen.. yang berlari dalam SR.. kan bahaya tu...
Serius first time Fiza tengok situasi macam nie, sampaikan crew kat situ yang pergi pujuk anak yang menangis sebab ibu bapa sibuk nak makan.. 
Fiza dan hubby hanya tengok gelagat dorang dengan anak masing-masing.. takkan nak tegur kan.. Nak cakap lebih Fiza tak pandai sebab kami pun tiada anak, tapi Fiza rasa kalau korang duduk di tempat Fiza pun rasa kurang selesa... Agak-agaknya di mana silapnya.. 
Itu lah cerita Fiza masa makan kat SR nie.. Rasanya elok Fiza sambung berblogging kat rumah jer.. dah nak malam nie.. nanti sambung k.. bye... >_<

You Might Also Like

23 kitty baik hati komen

  1. ngee.. dapnyaaa tngok kek tu. btw, betul sangat ... tak selesa bila ada kanak2 nangis. even kalau adik ecah nangis melalak, mum akan cepat2 keluar dri kedai tu -.-''

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgk kek tu ^^ nana masa g SR kat festival citu ritu tengah syok makan tiba ada bau yg tidak mengenangkan.bau hancing gitu..sampai ada customer baru sampai n duduk jap kat meja terus tak jadi order.....huhu

    ReplyDelete
  3. the foods look yummylicious hehehehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh sedapnya... tiba2 rasa lapar..

    ReplyDelete
  5. omeee..
    awat nampak menggoda benor semua makanan2 tu..
    perut, janganlah berbunyi.. tskk.
    T^T

    ReplyDelete
  6. kalau dik an pon memang rasa tak selesa nak makan dengan suasana macam tu...

    ReplyDelete
  7. makan malamnya lezat semua :)

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak makan kat Secret Recipe. Nampak sedap je.

    ReplyDelete
  9. wah2xx...bestnya.....secret recipe <3

    ReplyDelete
  10. Betul Fiza...bila keadaan macam tu kita pun tak selesakan...

    ReplyDelete
  11. Take care fiza :) nama nak sama. Hehe

    ReplyDelete
  12. sedapnya ! tp sakit lah jugak nak makan SR skrg ni >.<''

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..... sedap2 nya makanan di situ....

    ReplyDelete
  14. miza tak prnah makn kat SR tapi beli je bwak balik..
    dapnye akak...
    ish2..budak2 tu..memang geram gak la...

    ReplyDelete
  15. kek kat SR memang sedap.. dan makanannya mahal betul hehehe

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum..fiza,

    wahh.. makanan sedap bila keadaan bising mmg boleh hilang selera kan..

    mselim3

    ReplyDelete
  17. sdapnya..moga cepat baik yer fiza..:)

    ReplyDelete
  18. mmg tak selesa kalau budak2 buat tempat tu macam taman mainan.. tapi tak apalah fiza..dah nama pun bdk2 kan... septutnya mak budak tu y kena alert dgn sikap anak..jgn smpai org tak selesa..btw macaroni cheese itu mmg nmpak sedap..hehe

    ReplyDelete
  19. ni situasi yang aku risau bila nak makan kat luar... takut anak buat hal...

    ReplyDelete
  20. fulamakkk.. mknn tuuuu.. nyum..nyum ~~~~

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah