Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Tempahan Felt Hello Kitty

10:52

Assalamualaikum.. tempat korang ujan tak pagi nie.. Rawang ujan.. patut la mendung jer tadi.... Rupenye ujan nak turun.. Alhamdullillah..
Okela.. Fiza dah jupe hobi baru nie.. hehe.. jahit kain felt.. Fiza belajar jahitan felt dengan Blogger Kak Zarena hari Selasa lepas..
Mula-mula Fiza belajar buat kepala Bear, lepas tu kak Ena bagitahu try la buat Hello Kitty.. 
Mr. Hubby pun tahu Fiza boleh buat.. dia pun minta Fiza buat Hello Kitty juga.. dan hasilnya..
Fiza saja letak kat FB semalam..
tak sangka ada yang nak beli..  Fiza pun buat tempahan pertama tu sampai jam 4 pagi..
Dua je pun... tapi lama sebab terkial2...
pastu pagi tadi Kak Ena pun nak juga.. 
Fiza pun buat lagi satu... masa untuk siapkan 1 Hello Kitty = 1 1/2 jam
tada.... dah siap..
nie lah hasilnya..
tak tahu la okay ke tidak dengan jahitan tu.. 
saya budak baru belajar...
hobi suka-suka jer...
Selamat Berhujung Minggu..
>_<

You Might Also Like

29 kitty baik hati komen

  1. comei...okla tu...yang penting rajin...^_^

    ReplyDelete
  2. comelnya!!! pandai akak buat,saya nak try jugak,cuma susah nak cari kain felt kat kampung ni,uhuk uhuk

    ReplyDelete
  3. Wah seronoknya, my babby like it so much

    ReplyDelete
  4. Comel la fiza.. kreatif.. akak menjahit failed. .hehehe..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini Fiza...comelnyer...

    ReplyDelete
  6. cantik! nak belajar jugak..tapi tak berkesempatan lagi..hehe

    ReplyDelete
  7. Hobi yg menguntungkan tu, mesti makin ramai yg order nanti :)

    ReplyDelete
  8. comelnya fiza..confirm boleh jual ni..

    ReplyDelete
  9. Tomei ^_^
    Buat bisnes tau. Dapat rezeki banyak nanti.

    ReplyDelete
  10. Comel sangat ni kak Fiza! :D

    ReplyDelete
  11. assalammualaikum.. Zara dtg pagi tgk hello kitty .. hoho

    ReplyDelete
  12. comel..nnt lama2 mesti fiza terer..lya tak ada masa lagi nak buat nie..bzy b2b :)

    ReplyDelete
  13. comei...bolehla buat giveaway...mesti ramai minat

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum fiza, alahaii comelnya. pandai awak buat. hee singgah menabung nissan sini~~~

    ReplyDelete
  15. salam. comel hee
    btw menabung digi dan nissan kat sini :)

    ReplyDelete
  16. comelnya kak fizaaaaa hello kitty tu!!

    ReplyDelete
  17. Ekhhh... cantik aper... k idah pun suka juga buat menda2 camnie.. tapi masa tidak mengizinkan... ;(

    ReplyDelete
  18. cantiknya kak fiza! ^_^
    miza tak reti buat hello kitty...
    susah..hehee
    kagum2! :D

    ReplyDelete
  19. ya allah kak fizaaaaaa
    serious comel ish you should sell it!! <333

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah