Ais Krim percuma

15:47

Assalamualaikum.. entry ketiga untuk hari nie... ada masa terluang mmg Fiza tak kan sia-siakan...
Cerita pasal ais krim.. minggu lepas dapat Cornetto Royale dan hari nie pula dapat Magnum Gold.. 
Sape yang bagi ey... jeng.. jeng.. jeng...
hehe.. Akak2 opis Fiza yang murah hati dan comel.. Kak Ena bagi cornetto last week...
Hari nie pula Kak As belanje Magnum Gold.. 
Fiza suka ais krim.. kalau free lagi la suka... gheeeee....
Cornetto Royale 
Magnum Gold
Ais krim nie semua memang manis sangat.. lepas makan kene minum air masak banyak2..
Terima kasih kak.. lepas nie belanja lagi ey.. hehe...
>_<

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. untungla org tu dpt aiskrim free ahahaha

    ReplyDelete
  2. sonok nya ada org belanja .. ^_^

    ReplyDelete
  3. magnum gold tu yang terbaik tu fiza...

    ReplyDelete
  4. Cuaca Panas2 nie pekena aiskrim mmg best la.. tambah2 org belanja pulak kan. .

    ReplyDelete
  5. selalunya dpt eskem...seronok la

    ReplyDelete
  6. jeles neh... tak ada org nak belanja kita...

    ReplyDelete
  7. sedapnya makan aiskrim time panas2 ni.. hihi..

    ReplyDelete
  8. yang taylor swift red tu memang best. licha pun suka.. hihi

    ReplyDelete
  9. Ala dah teringin aid krim lak tapi hujan tengah lebat :))

    ReplyDelete
  10. teringin benar nak mkn magnum gold tu...mahal plak tp apa salahnya sekali-sekala kan?

    ReplyDelete
  11. wah.. sedapnya aiskerim itu..

    mama tag fiza ni..

    http://www.mamaniza.com/2014/05/the-liebster-award-saling-kenal.html

    ReplyDelete
  12. Bestnya..Magnum gold tu favorite kita...

    ReplyDelete
  13. miza dah rasa dah magnum gold tu..
    memang manins sesangat..haha..
    tapi dap!hehee

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. rezeki... bestnyerr ais kreammm

    ReplyDelete
  15. Memang manis, tapi sedappp... nak jugak aiskrim! :D

    ReplyDelete
  16. manisss tapiiii memang terbaik.. untunglah akak ada org belanja.hihi

    ReplyDelete
  17. sedap tak magnum gold tu ? Zara blom try2 lagii.. nnti nak bli laa.. mcm terasa kat anak tekak pulak.. haha. kalo pas mkn aiskrim ni mmg kena minom air suam, sb tekak rasa kering..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah