Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Cash out 8share untuk kali kedua

09:46

Assalamualaikum.. 
Alhamdullillah, cash out kedua 8share dah dapat hari ini.. proses pun hanya seminggu jer.. duit terus di bank in kan hari ini.. 
Bagi mereka yang tak pernah join lagi boleh klik link nie 8share.. mana tahu rezeki korang lebih banyak daripada Fiza.. senang dan mudah, hanya sharekan sahaja iklan mereka di laman sosial seperti FB, Google + dan twitter.. 
In Syaa Allah akan ada rezekinya...
Daftar di sini 8share..

You Might Also Like

24 kitty baik hati komen

  1. Wah bestnyer... Tahniah yer Fiza :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah , tahniah Fiza. ^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. rezeki.. =D tahniah dear !

    ReplyDelete
  4. Tahniah, nnti leh la belanje kite kek aiskrim :D hihi.. Rezeki murah tu.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...rezeki hehe :)

    ReplyDelete
  6. Congrats Kak Fiza,moga terus dimurahkan rezeki ye :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, rezeki... Tahniah, Fiza :)

    ReplyDelete
  8. tahniah fiza..sy pown mmg tgah mncri side income..elok sgt dgn entry awk ni..so sy akan cba laa..heheh..maseh fiza :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...tahniah sis!=)

    ReplyDelete
  10. blh belanjer ice cream kat k.ena nnti =)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah . rezeki . sis blm dpt cashout lagi ...

    ReplyDelete
  12. salam. alhamdulillah. tahniah sis :)

    ReplyDelete
  13. wahh masyuk heehe..lya tak cukup lagi nak cashout utk yg ke2 kali nie..kumpul2 dulu :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...semoga dimurahkan rezeki lagi lepas ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Zumal tag Fiza kat sini k http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..Congrats Dear..

    ReplyDelete
  17. wah fiza. liya punya 8 share xnaik2 pon amaun hehhe .. alhamdulillah

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah , murahnya rezeki sis fiza :) kita unya cash out yang pertama pun belum sebab buat bende separuh jalan , hahahah ini boleh menambahkan semangat ni .

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah