Menjahit kain Felt

12:45

Assalamualaikum dan Happy Monday semua.. mood hari nie hepi sangat sebab esok cuti pulak.. hehe... duduk umah sambil menjahit felt dan layan korea.. best... nie hasil semalam.. kebetulan ada pelanggan minta buat design panda.. agak2 okey tak panda nie...
felt panda 
kerongsang bunga dan 
yang I love KPOP tu Fiza lekatkan magnet
jadilah FM..
Jahit kain felt dah jadi hobi Fiza pula sekarang nie.. Fiza memang tak pandai jahit tapi cuba untuk menjahit.. Lagipun hasil daripada kain felt memang cantik kalau individu itu kreatif.. rugi pula kalau tak mencuba...
p/s: Jom bekerja dan jangan malas2 tau... >_<

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. kiutnya panda tu hehe...rajin fiza kan...dik an bab jahit memang ke laut huhu..

    ReplyDelete
  2. kreatif! tangan berseni, jahit apa pun menjadi. Saya last menjahit pun tingkatan 3 bab kemahiran hidup hehehehe :D

    ReplyDelete
  3. woahh ! series cantek ! bbakat laa fiza ni =D

    ReplyDelete
  4. felt crafting mmg best. kak uni mmg suka! :)

    ReplyDelete
  5. MMG CNTIK,,,:)SELAMAT BERCUTI SIS

    ReplyDelete
  6. best kan eso cuti2 hihi..memang seronok bermain dgn kain felt..mcm2 boleh buat dgn kain felt

    ReplyDelete
  7. Akak cuti hari nie..hehehe.. btw comel la felt panda tue.. kreatif jugak fiza nie yer..

    ReplyDelete
  8. comel je panda tu.. kreatif lah fiza... klik darlie utk fiza

    ReplyDelete
  9. Cute panda.... FM tu pun cute...hheee

    ReplyDelete
  10. Comel Panda tu Fiza...kalau dapat tu memang puas hati..

    ReplyDelete
  11. hari nie keje,esok cuti balik..yeayy
    cute panda tue ^-^

    ReplyDelete
  12. Comelnya felt panda tu... Selamat bercuti yer besok :))

    ReplyDelete
  13. teringat fiza minat hello kitty . kat MC donald ada patung hello kitty . tak nak ker ...

    ReplyDelete
  14. Comelnya felt tu kak. Saya pun nak cuba juga tapi langsung takde kit menjahit.

    ReplyDelete
  15. comelnyaa.. kita pun suka buat benda ni.. tapi tak se-kreatif kak fiza..huhu

    ReplyDelete
  16. Cantik nya kak fiza..pndai buat..miza yg simple2 reti le..
    Cam kak fiza buat tu x pndai plk..hehee
    Comel!♥

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah