Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Selera Italy di Pizza Hut

12:30

Assalamualaikum.. dah lame rasenye tak cerite pasal makanan kan.. beberapa minggu lepas, Kak Ena dah belanje Fiza makan pizza hut baru kat Bandar Baru Sg. Buloh.. Entry tu boleh baca kat sini.. Dan 2 hari lepas, Fiza ajak Mr. Hubby untuk makan lagi di Rawang pula.. memang sedap sangat.. Menu baru pizza hut Taste of Italy.
poster pizza hut -  Taste of Italy
Romano Chicken Pizza
Garlic Cream Fettuccine
Italiano Bruschetta
Add ons Mushroom soup
Pepsi
Kami ambil set untuk 2 orang dan memang berbaloi-baloi sampaikan tapau bawa balik.. pizza pula besar dan padat. Tengah hari nie, boleh la korang try pizza baru nie..  kenyang sampai malam.. >_<

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. wah nampak macam sedap...kena cuba nih hehe...

    ReplyDelete
  2. Wuuu..bestnye k.fiza. Tak merase lg pizza baru ni. Hm..

    ReplyDelete
  3. dah agak x habis makan . nampak besar pizza tu ... sedap semuanya ...

    ReplyDelete
  4. aishhh sdpnya fiza..memang tgh lapar ni lya :D

    ReplyDelete
  5. ya Allah,sedapnya nampak...nini tak pernah pergi pizza hut,suruh orang belikan ada ler..terliuqq dah ni >.<

    ReplyDelete
  6. Sedapnyer... Dah lama tak makan pizza nie, rindu pula :))

    ReplyDelete
  7. Salam Fiza ..wahh sedapnyerr ..Kak lya pon br jer makan PIZZA dua tiga ari lepas ...

    ReplyDelete
  8. Alamak ternampak gambar pizza lah pula time lapar lapar cenggini

    ReplyDelete
  9. Dah lama xmkan pizza. xboleh nak telan sebab muak sangat. hihi

    ReplyDelete
  10. nyum nyum.. lama jugak tak makan pizza ni.

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya Romana Chicken pizza tu..nak carilah masa lunch nanti..thanks Fiza..

    ReplyDelete
  12. kalau ke pizza hut suka makan pasta die je..pizza tak makan sgt

    ReplyDelete
  13. Aduhh ! Sedapnyaaaa mushroom soup.

    ReplyDelete
  14. Dah lama sangat tak makan Pizza..boleh cuba nanti..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah