Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

CPUV ke 21 dan 22

12:08

Assalamualaikum.. Alhamdullillah.. hari ini tergerak hati nak tengok earning Mr. Nuffnang..
selalu kalau buka part CPUV memang susah nak dapat..
tapi tadi tengok ada satu yang melekat semalam.. Petronas Primex 95..
Tak pernah tengok lagi iklannya..
Kalau muncul, sudi2 la membantu yer.. hehe...
Syukur.. 
harap meningkat dan terus meningkat..

You Might Also Like

28 kitty baik hati komen

  1. Syukur..murah rezeki kak fiza ^_^

    ReplyDelete
  2. petronas primex tu dalam promoted content ...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki Fiza ..Tahniah tahniah ..Ok kak Lya singgah klik2 Whisper ..

    ReplyDelete
  4. murah rezeki ..in shaa Allah akan bertambah lepas ni :)

    ReplyDelete
  5. Semoga beramnak pinak la amaun nye...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki kak fiza hehe

    ReplyDelete
  7. samalah eden...dapat gak CPUV drpd nuffnang...

    Entri terkini MINDAKABUR : Menambah 'Text Formatting Tools' Pada Kotak Post Google+

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki...tahniah...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... zara dtg ziarah smbil menanbung ntuk fizaa.. yehuuuu ! =D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, masa zaman saya agak ligat berblog dulu, ada kawan sampai mampu bayar downpayment kereta cuma guna earning nuffnang saja.

    ReplyDelete
  11. Banyaknya CPUV Fiza yer... Tahniah ;)

    ReplyDelete
  12. wah2xx...tahniah nanti saya tolong klik..:DD rezeki tu..

    ReplyDelete
  13. tahniah, saya pun dapat CPUV ni

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. Rezeki tu.. :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah