Liebster Award by Puteri Aliya

13:25

Assalamualaikum.. thank Sis Aliya kerana sudi tag Fiza.. nie jawapannye...
1) berapa umur awak? (ki3x saje nk bg soalan cepumas)
Hujung 20an.. huhu.. 
2) Kalau saye nak ajak awak pegi korea sama2, awk nk ikut tak?
Nak sangat.. memang dalam list percutian Fiza suatu hari nanti...
3) Awak suka warna apa?
Purple.. >_<
4) Apa perasaan awak, bila orang yang paling rapat dengan awak kutuk awak depan boyfriend dia (w/pun bergurau...heee =) )
Saya nie jenis orang nak cakap ape pun cakap la.. tapi yang tak best nye lepas tu makan hati sorang2...
5) Apa respon awak?
Buat tak tahu.. kadang2 mengiakan dalam nada sinis.. huhu
6) Apakah tindakan yang paling baik yang mampu awak buat untuk jaga hubungan baik tu dan dlm masa yang sama jaga perasaan awak sendiri...
Kenekan dia balik.. haha... tapi lawak2 la sikit.. rasenye baru fair.. pastu minta maaf.. kate la gurau jer..
7) Apakah makna "adik beradik" dlm hidup awak?
Teman dan kawan yang tiada gantinya.. sebab kita membesar dan memahami hati budi masing2.. tapi bila berrgaduh yang tak best.. masa tu rasa kecewa sangat.. tp biasa la.. air dicincang tak kan putus...
8) Sejauh mana awak sanggup bekorban untuk adik beradik awak?
Fiza akan tolong selagi termampu...
9) Apa pendapat awak tentang Blog Santai Aliya?
Simple dan loading pun cepat.. tak macam blog Fiza.. loading berkurun.. huhu..
10) Ada tak komen@pendapat untuk penambahbaikan penampilan dan juga isi dalam Blog Santai Aliya?
Fiza tak pandai nak komen blog orang lain sebab blog Fiza pun tak tahu mcm mana pd pandangan org lain.. Blog sis memang nampak matang...
11) Rasa2 Saye (Puteri Aliya) ni mcm mana orangnye...hehe (^___^)
Fiza rasa sis nie jenis yang menghargai orang lain.. sebab Fiza pun terharu bila nama Fiza di tag pertama oleh sis.. maknenye sis ingat Fiza dulu.. kannn.. hehe....

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen