Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Persediaan Bersalin ~ Senarai Barang Mama dan Baby

12:25

Assalamualaikum.. pejam celik pejam celik dah bulan Disember.. pejam celik pejam celik dah masuk 3rd trimester  pun..usia baby dalam perut dah cecah 26 minggu 6 hari... cepatnye masa berlalu.. patut la badan makin penat dan berat.. 
Hari sabtu lepas pergi ke Pureen Stock Clearance.. 1st time beli dan borong habis barang2 baby dan harga pun memang tidak dijangka dan berbaloi2.. 
Fiza sarankan kalau ada je jualan macam nie.. memang elok sangat pergi.. harga memang jauh lebih murah.. tak kisahlah barang baby ke.. barang rumah ke.. kalau namanye stok clearance memang tak menyesal kalau pergi.. 
Fiza jugak nak kongsikan senarai barang keperluan untuk rujukan bagi mereka yang masih tercari-cari barang apa yang nak dibeli untuk cahaya mata pertama.. 


You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. dah 26 minggu dah ye..jaga diri Fiza.selamat shopping.beli sikit-sikt takdelah terasa keluar duit banyak sangat kan..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, sihat? alhamdullilah.. best kan buat preparation barang baby, heee bila due date yangggg?

    ReplyDelete
  3. tak lama bertambah lah ahli keluarga akak. semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  4. banyak tu fiza ... semoga fiza n baby sehat selalu ...

    ReplyDelete
  5. wah..penuh senarai..pilih yang berkualiti dan tahan lama..nanti adik2 nya boleh ulang pakai..:)

    ReplyDelete
  6. wiwiwiiw brg baby dah lah semua comel gila ish.

    Baby <333

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah