Bergaya sopan dengan Bawal Aidijuma

09:57

Assalamualaikum dan selamat pagi.. hari nie awal dah terjah blog sendiri.. sejak bergelar mama nie, rasenye selera banyak berubah.. walaupun dah ada anak kita kene kekal kemas baik di rumah dan di pejabat.. 
Ramai yg cakap kat Fiza "bila dah ada anak nak bergaya pun tak boleh".. "pakai tudung cantik2 pun kena tarik dek anak".. "manik2 kat tudung pun kene tarik kat anak jer".. "bila ada anak memang tudung pun asyik senget je".. Fiza dengar semua tu sebelum jadi ibu lagi.. 
Mungkin betul bila anak dah mula dapat kaki, lepas tu ibu yang ada anak ramai, memang akan alami perkara nie.. 
Fiza tak nafikan.. nak buat macam mana kan.. nak pula anak yg cepat je tangan bila nampak bende berambu2 nie..
Sebab tu sekarang nie Fiza dah jatuh hati dengan bawal Aidijuma.. kenapa yer.. banyak sebab tau.. Nanti ada pula yg cakap Fiza nak promote bawal AJ.. tak la..
Fiza sendiri selesa dengan tudung nie.. kemas dan senang dibentuk.. design cantik dan paling penting harga pun berpatutan dan takde manik yang berambu2 tu.. Bidang tudung pun besar dan menutup aurat.. >_<
model bawal AJ tak berbayar.. hehe
p/s: Malam tadi Baby Thaqif tidur awal dan Alhamdulillah hari nie Fiza pun segar ke opis.. Baby nie macam2 ragam.. kene sabar dan hadapi sebarang kemungkinan.. selamat bekerja semua.. kbai...

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. aj memang cantik kan...ade satu je kat rumah...

    ReplyDelete
  2. cantik coraknya. hehe. yg penting harga tu ^^

    ReplyDelete
  3. sebab tu kalau keluar akak tak dukung anak..suami yang dukung anak..kang senget2 tudung ni..dalam kereta je dok pegang anak..heheheh

    ReplyDelete
  4. Lya pun pengguna tudung bawal..selesa hhehe

    ReplyDelete
  5. cantik2 gak tudung bawal adijuma ni kan ...

    ReplyDelete
  6. Kita serupa. AJ sentiasa di hati :)

    ReplyDelete
  7. Cantik je kak Fiza pakai tudung-tudung ni :)

    ReplyDelete
  8. Ohh..kita serupa...juga terjebak dengan AJ! tak larat lahh nak follow semua collection dia.....bocor poket! biasa sue akan beli design2 yang comel2...terpaksa juga kirim orang,,kalau CS UDA, JB mmg tak merasa beli laaa...



    Singgah Blogwalking....:)

    jemput baca entri tentang masalah "wanita"
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/hilangkan-keputihan-dengan-alfalfa.html

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah