Mana nak cari kod unik untuk Drypers Points?

11:39

Assalamualaikum.. lama tak update.. BW apa tah lagi.. nama pun part time blogger kan.. ada masa baru la boleh update..
Hari nie dtg opis punch card merah gara-gara baby Thaqif tak nak tido malam td.. dr kul 8.30 malam sampai 5.30 pagi.. terpakse gilir2 tidur dengan dedi Thaqif.. huhu.. Alhamdulillah.. sampai juga opis walaupun lmbat 15 minit..
Oke.. sebab dah ada baby, cerita pun mesti pasal baby jer.. bagi mommies2 kat luar sana, mesti bagi baby korang pakai pampers kan.. Fiza pilih drypers dan dah join drypers club.. masa pregnant dah join awal2 sebab nye boleh dapat sampel pampers drypers new born... 
Sampel drypers new born yang Fiza dapat...
sekarang Baby Thaqif dah pakai saiz S
Tak rugi join kelab nie sebab 3 bulan sekali kita boleh dptkan sampel pampers dan jugak yang paling penting boleh redeem hadiah drp kod unik yang terdapat kat pampers yang kita beli tu..
Mana nak cari yer kod unik nie? yang nie memang Fiza pening duk cari masa mula2 nak kumpul point.. isi kod bar salah.. keluar tulisan merah bagitahu kod expired.. godek2 abis bungkusan pampers tu mana tahu jumpe kod tu.. 
rupe-rupenye dalam bungkusan pampers tu.. 
sumber google search
masukkan ko unik kat ruangan redeem codes 
antara barang2 yang boleh kita tebus..  
Fiza still kumpul point lagi.. kalau boleh nak dapat hadiah yang best2 sikit untuk baby Thaqif..
Harap panduan ringkas nie dapat membantu mommies yg tak tahu nak cari kod unik nie.. sebab Fiza rasa ramai terutamanya ibu2 muda yang 1st time join club nie konpius macam Fiza jugak... Nak join club drypers.. boleh ke link ini yer.. http://www.drypers.com.my/
Wassalam..

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. Wah nak join juga la mcm ni..nmpk best ja.kot da rezki baby lya kan

    ReplyDelete
  2. Wuuuuu~ Beli drypers pun boleh kumpul point sekarang :)

    ReplyDelete
  3. Hai akak. Lama tak singgah sini :D

    ReplyDelete
  4. dah join..awal2 dulu selalu dapat sample..tapi sejak setahun ni senyap je pulak..tak de dapat apa pun..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah