Rezeki Tudung Aidijuma di bulan Ramadhan

16:14

Assalamualaikum.. Alhamdullillah hari ini hari kedua kita menjalani ibadah puasa dan di kesempatan ini Fiza ingin mengucapkan selamat berpuasa pada seluruh umat islam dan juga rakan2 blogger.. 
Ada masa yang sikit nie, saja nak update sikit blog pasal tudung.. macam dah tak de cerita lain dah kan.. hehe.. bukan apa, sejak akhir2 nie Fiza dah mula berubah minat nak pakai bawal je.. tambah pula sejak dah jadi peminat AJ nie, pantang ade design baru, maka berlubanglah poket.. huhu.. 
Mujur la AJ nie mampu milik, ia jadi tak mampu bila dah jadi OS.. 
Dua hari lepas Fiza duk hunting design lama, AJ Misai.. tengok dorang letak harga mak aih memang tak mampu walaupun prelove.. kebetulan ada sis nie letak harga yang tak sangka siap dapat free tudung PL lagi tu.. terus PM dia cepat2..
Alhamdulillah, hari nie sampai.. memang puas hati.. walaupun AJ Misai tu prelove, memang nampak baru.. 
Beli misai dapat free tulip
lepas nie nak hunting design yang kat atas nie pulak..
blogger2 atau sesiapa yg nak letgo bole bgth Fiza tapi harga kasih sayang yer..
teringinnye
Ok la.. nak kemas2 barang, waktu opis time bulan pose sampai kul 4.30 petang,
Selamat Berpuasa dan selamat berbuka puasa.. 
Wassalam..

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. alhamdulillah...Sally suka tgh design tudung AJ...selalunya rare!

    ReplyDelete
  2. "beli misai, dapat tulip" i found this saying is cute. hahaha
    selamat bepuasa kak fiza.

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa Fiza :)
    Wah, shopping tudung raya ke? hehe. Tudung AJ comel2, tapi skang minat pada pakai shawl. dah lama tak pakai tudung bawal.

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sabtu fiza...Selamat menjalani ibadat puasa juga...

    Diana pun minat dengan AJ ni...hihi

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah. hadiah Insyaallah isnin ejulz pos k..

    ReplyDelete
  6. cantik gak vintaj flower tu ...

    ReplyDelete
  7. Jdi skrg Fiza da jdi peminat tudung bawal erkk

    ReplyDelete
  8. suka design aj.. walaupun x pernah beli yg mahal punye.. hehehehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah