Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Hilangkan bintik hitam di hidung

10:37

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. Hari nie nak post sikit pasal produk untuk hilangkan bintik hitam di hidung.. bukan nak promote produk tau.. tp nak share sbb memang menjadi.. Produk dari korea Silky and Clear Nose Strip Charcoal. Beli kat Watson jer.. hehe..
nie rupe kotaknya
letak kat hidung dengan syarat hidung kene dilembabkan dengan air 
Fiza dah try memang licin habis mende2 yang ada atas hidung.. hidung jadi kilat.. tak payah nak picit2 hidung.. pastu hidung jadi merah dan pedih.. Sekadar perkongsian.. Wassalam.
>_<

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. dulu selalu pakai. sekarang bila dah busy, jarang pakai. hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah