Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Gambar Hari Raya 2015

16:14

Assalamualaikum.. Sape yang dalam mood raya lagi.. Fiza mood raya masa kat kampung jer.. bila dah mula keje semua mood tu dah takde.. huhu.. 
Memandangkan Fiza tak post lagi gambar-gambar raya, Fiza nak kongsikan sikit kenangan-kenangan kami beraya di kampung hari raya pertama di Kg. Bendang Nyior, Tanah Merah Kelantan.
Bertemakan oren kali nie.. >_<
Famili mertua, tapi tak cukup korum nie..
Famili Fiza bersama buat hati tersayang..
Dedi beria suruh Baby Thaqif tengok kamera
Baby Thaqif bersampin gajah
Senyum itu sedekah.. =D
Juadah hari raya
jujurnya muka dia...
Hai kawan.. >_<
Baby Thaqif bersama Tok Ma, panas beraya baju pun entah ke mana..
Baby Thaqif usha air oren kat tangan tok ma..
Jom pulang.. pergi berbaju, balik baju semua hilang..
malam kita main bunga api..
Ngah dah duk dalam asap
Mr. Hubby melayan karenah anak sedara..
Raya pertama yang meriah, tak abis kat situ jer.. keesokan hari pula famili buat rumah terbuka.. entry lain pula yer.. Wassalam..

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. la fiza,,..kg a.ipar cik nor tu..:)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang fiza....seronoknya beraya di kg kan...

    ReplyDelete
  3. Oren ke tema kak Fiza tahun ni? Jarang orang pakai warna oren.

    ReplyDelete
  4. Lama tak singgah blog Fiza... Mood raya Zumal hilang kerana tak sihat je. Rasa raya pertama tu je macam raya...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah