Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Cheekaaboo Cutest Crybaby

09:52

Assalamualaikum.. minggu lepas Fiza hantar penyertaan untuk Cheekaaboo Cutest Crybaby.. Kot la ada rezeki Thaqif.. Alhamdulillah Thaqif dapat hadiah saguhati. Untuk pengetahuan semua, Cheekaaboo nie adalah a unique collection of fun & vibrant protective swimwear and floaties designed for the comfort of your precious little ones (copy and paste). Boleh lawati http://cheekaaboo.com/ untuk maklumat lanjut.
Balik semula kepada cerita, sebabkan contest nie berkaitan crybaby, Fiza pun hantar gambar kat bawah nie..
Gambar nie diambil kat Cameron Highland, Thaqif nangis sebab nak tidur.
Video nie boleh tengok kat FB Cheekaaboo
Semalam keputusan dah keluar, Thaqif dapat hadiah saguhati.
Tahniah pada baby yang berjaya jadi juara, gambar baby menangis semua comel-comel, mesti susah juri nak buat pemilihan. 
Boleh la survey2 swimming suit untuk Thaqif. Memang niat nak bawa Thaqif belajar berenang, tapi tak tahu la, anak Fiza setakat nie takut air.. hehe..  Wassalam.

You Might Also Like

4 kitty baik hati komen

  1. thaqif ke tu yang nangis..alolo..comelnya..

    ReplyDelete
  2. Tahniah fiza murah rezki baby fiza

    ReplyDelete
  3. gewammmnyee tengok thaqif..hehee
    comel sangat dia..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah