Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Suasana Bandaraya Kuala Lumpur di waktu malam

14:40

Assalamualaikum.. Keluarga mertua dari Kelantan melawat kami sekeluarga minggu lepas. Bila dah datang rawang, masing-masing nak berjalan ke Kuala Lumpur. 
Untuk elak kesesakan lalu lintas di siang hari yang akan menyebabkan mood berjalan pun spoil, kami pegi waktu malam.
Kuala Lumpur pun cantik dengan cahaya lampu, anak-anak kecil pun lebih tertarik dengan lampu.
Kalau pergi siang hari dengan panas nye lagi, mau ngamuk jer si Thaqif tu.
Kami bertolak dari Rawang jam pukul 12 tgh malam, Thaqif pun dah tido time tu, angkat je bawa masuk kereta. Sepanjang perjalanan dia tidur. 
Bila sampai depan KLCC, dia bangun. Hilang mengantuknya.  Thaqif pun seronok tengok lampu.. 
Dedi dan Thaqif di depan Menara Berkembar Petronas
 
Anak mama dan dedi 1st time jalan awal pagi cam nie.
 
Nie sepupu Thaqif, Cik Ngah, Long dan Adik
 
Pemandangan Menara Berkembar Petronas, jam hampir pukul 2 pagi.
Lepas tu kami pergi Dataran Merdeka, sunyi je.. kebetulan malam sabtu, tak ramai yang keluar sebab petang tu orang kerja kan.
Bangunan Sultan Abdul Samad
Lepas tu kami round-round depan masjid negara, tapi tak keluar dari kereta sebab macam tak selamat.
Tak sangka banyak gelandangan yang tidur di kaki lima, kesian pun ada.
Perjalanan balik semua tertidur dalam kereta kecuali driver. Sedar-sedar dan ada depan rumah.
Mana tak terlelap, jam pun dah pukul 3.30 pagi.
Wassalam.

You Might Also Like

5 kitty baik hati komen

  1. Nice view..dah lama tak meronda KL waktu mlm...

    ReplyDelete
  2. seronok sesekali dapat melihat kuala lumpur di waktu malam...

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pergi KL, last sekali masa 2011. Rindu nak tengok KLCC waktu malam :)

    ReplyDelete
  4. best sesekali berjalan pada waktu malam di KL..

    kasihan pada gelandangan yang terpaksa tidur di kaki lima..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah