Pemenang Bayi Bulan Oktober 2015 Majalah Pa&Ma

17:30

Assalamualaikum.. seronok sangat bila dapat tahu Thaqif jadi pemenang untuk peraduan bayi bulan Oktober 2015. Bulan oktober lepas Fiza ada hantar penyertaan dan pernah update penyertaan Thaqif di blog nie.. baca sini. Alhamdulillah rezeki Thaqif. 
Website Pa&Ma
Hanya seorang pemenang sahaja akan menerima hadiah cenderahati dari Pa&Ma. Alamat pun dah submit kat pihak Pama, tak sabar nak dapatkan hadiah.
Cepat2.. Peluang terbuka untuk mama yang ada baby bawah 2 tahun. Jangan lupa ikut syarat-syarat yang diberikan. Mana tahu rezeki anak kan..
Wassalam.

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. Tahniah baby fiza..klau lya da baby pasti x ketinggalan nak join juga

    ReplyDelete
  2. aww so cute ^^ tahniah buat baby thaqif ye

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk baby Thaqif :)

    ReplyDelete
  4. COMEL JE ALAHAI <3
    hihi congrats bby thaqif! <3

    ReplyDelete
  5. atotototo omey sngt sebab tu menang =)
    tahniah2..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah