Menghadiri perkahwinan istiadat tentera

09:57

Assalamualaikum dan salam Jumaat. Pendekkan cerita, minggu lepas kami sekeluarga bersama-sama rakan sepejabat telah menghadiri majlis perkahwinan anak lelaki bos di Dewan Bandar Indera Mahkota Kuantan, Pahang.
Selamat Pengantin baru buat Kapt. Mohd Khair Al- Halim dan pasangannya.
Tahniah Tuan Helmy atas kehadiran menantu baru.
Semoga kekal ke anak cucu.
Perkahwinan tentera memang penuh istiadat. Kalau dah hadir perkahwinan tentera mesti ada sword bearer. Ia adalah tradisi perkahwinan bagi pegawai pegawai tentera. Orang cakap kawen lalu bawah pedang.
Maaf la gambar tiada. Lagi pun upacara rasmi dan Fiza pun segan nak ambil gambar time dorang lalu bawah pedang tu. Biar je photographer yang jlnkan tugas dorg.
Kami dapat meja depan. 
Dapatlah tengok pengantin dengan jelas..

Thaqif pun teringin nak lalu kat red carpet
Kami satu nursery.
Thaqif dan Natasya
Keluarga Mej. Helmy dan kakitangan GSC.
Alhamdulillah majlis berjalan lancar. Makan pun sedap walaupun tengah berpantang. 
Last sekali mestilah bergambar beramai-ramai sebagai kenang-kenangan. 
Wassalam.

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. sesekali menghadiri perkahwinan macam ni.best jugak kan fiza

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah