Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Penebusan mata Drypers Baby Club

15:10

Assalamualaikum.. Khas untuk mommies yang bagi anak pakai lampin pakai buang Drypers. Setahun lepas Fiza ada keluarkan entry pasal cara untuk mengumpul drypers point. Baca sini. Lampin pakai buang drypers ada point tersembunyi dalam plastik lampin tu. Memang tak kan rugi sebab drypers point yang terkumpul kita boleh redeem barang kat Drypers point shop.
Setahun Fiza kumpul mata akhirnya mencecah 4710. Akhirnya Fiza ambil keputusan untuk redeem barang. 
Connecting Game
Umur yang disyorkan: 2 tahun & ke atas.
Connecting Game adalah satu mainan untuk membangunkan ingatan dan kemahiran kognitif semasa mempelajari bentuk, warna , objek dan konsep-konsep asas mengenai tanda-tanda, produk isi rumah, haiwan dan banyak lagi. Menggunakan bateri AA.
Alat bantuan bermain sambil mengira 
Surat penebusan 
Kad pembelajaran 
Connecting Game
Mainan nie khas untuk 2 tahun ke atas. Sesuai kot dengan Thaqif yang umur setahun tu. Thaqif pun sekarang berminat dengan ABC je. Lepas nie nak ajar dia supaya berminat dengan nombor pulak. Kumpul lagi mata untuk hadiah yang lebih menarik. Wassalam.
Website : Drypers 

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. aku simpan je... tak pernah pun nak redeem..

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya.. boleh main anak fiza tu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah