Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Salam Lebaran 2016

11:00

Assalamualaikum.. hari ini dah masuk raya ke-6. Mesti ramai yang dah mula bekerja walaupun mood raya masih on.. sama la macam Fiza.. Tahun nie juga Fiza dapat makan dan rasa semua jenis juadah raya.. hehe.. berat badan pun naik sama.. huhu.. sapa suruh makan tak ingat dunia kan..
Di kesempatan ini, Fiza ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin kepada semua sahabat blogger yang sudi singgah ke blog Fiza nie. Gunalah peluang beraya ini untuk saling kunjung-mengunjung dan bermaaf-maafan sesama sanak-saudara dan rakan-rakan.
Famili Faizul
Salam Lebaran daripada kami sekeluarga.
Wassalam.

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah