Lunch di Restoran Food Jam, Sg. Buloh

15:52

Assalamualaikum. hari Selasa lepas Fiza ambil cuti tahun sambil bawa mak mertua jalan-jalan mencari bunga. Waktu tengah hari Fiza bawa Ma dan Thaqif ke Restoran Food Jam yang terletak di  Bukit Rahman Putra, Sg. Buloh.
Pejabat Fiza pun berdekatan dengan restoran ini, tapi tak pernah singgah. Alang-alang dah cuti, Fiza cuba singgah sebab member cakap makanan yang disediakan sedap dan harga pun berpatutan.
Restoran Food Jam, BRP
Menu Western Food
Thaqif menunggu makanan sampai, air chocolate yang sedap.
Dekorasi dalaman ala old school
Dekorasi dalaman yang kemas dan teratur
Fiza ambil menu Double Decade, ada Fish, fries, coleslaw, brocoli tambahan 5 fish nugget dengan fries.
Double Decade
Fish Nugget.
Kami makan bertiga, memang tak habis, siap tapau bawa balik sebab perut dah penuh. Menu pun banyak. Kalau nak pergi ajak ramai-ramai baru meriah. 
Wassalam.

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. Sedapnyaaaa fiza... lapo laa plak wpn da mkn niii

    ReplyDelete
  2. i'm really enjoying this article and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaa!memang tak habis ni sebab banyak jugak makanan dia..oh ye kak fize jemput join giveaway miza ye ^^
    http://dorayakino.blogspot.my/2016/11/giveaway-miniature-photography-by-waza.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Banyak jugak saya dah baca pasal makan2 macam ni. Tapi yg ni pada saya di kira ok. Menarik sebab tidak keterlaluan.

    Saya kerap jugak lalu di situ tapi tak pernah singgah. Maybe i'll drop by on one day.

    Salam blogging.

    ReplyDelete
  5. Nice profile photo.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah