Fungsi Hand Wrist Bells Rattles Soft Toys

09:33

Assalamualaikum. Bila ada anak perempuan, macam-macam aksesori kita nak bagi anak pakai sebab anak perempuan tak sama macam anak lelaki. Bila nampak headband, mula nak bagi pakai. Nampak topi baby yang comel, rasa nak bagi pakai.

Hand Wrist Bells Rattles atau rattles untuk pergelangan tangan kanak-kanak Fiza beli di Lazada Malaysia  untuk Baby Huwainaa. Rattles ini sesuai untuk bayi lelaki atau perempuan.

Barang dari China 

Sepasang Hand Rattles 

Sebagai perhiasan untuk baby Huwainaa

Rattles sebenarnya bagus untuk vision hearing exercise pada peringkat umur anak-anak masih bayi. Tak kisah jenis yang boleh dipegang, dipakai di pergelangan tangan atau kaki kerana ia memang sangat bermanfaat.

Hand rattles bunyinya tidak terlalu kuat dan halus sahaja. Kalau kuat macam bunyi loceng nanti kita pula yang serabut. Ia juga ringan maka baby tak kan terbeban untuk mengangkat tangannya.

Wassalam.

You Might Also Like

2 kitty baik hati komen

  1. Dulu teringin jugak nak beli. Tapi tak thu apa fungsi. Haha
    Klkar btl.
    Pastu tgk kawan dia pkai kn kat tangan kaki semua, kita pula naik rimas. 😅😅

    ReplyDelete
  2. baru tahu fungsi rattles ni. Comel pulak tu :D

    ReplyDelete

Bacaan tambahan