Menikmati menu ringkas di Nando's Aeon Rawang

09:00

Assalamualaikum. Pertama kali menjejakkan kaki ke Nando's. Biar betul. Memang betul pun. Sebab memang tak tahu nak makan apa kalau masuk Nando's. Suami cadang supaya makan di Kenny Rodgers tapi teringin pula nak rasa makan di Nando's.


Bila tengok menu, boleh tahan juga harganya. Kami ambil keputusan untuk merasa menu yang simple-simple sahaja sebab waktu itu abang Thaqif buat hal tak mahu makan kat situ. 

Buku menu Nando's

Americano dan Ice Chocolate

Garlic Cheesy Pita

Smoky Peri-peri Chicken Wings

Chicken Skewers with Dipping Sauce
 
Suasana tenang betul
Di Nando's ayam kita boleh pilih tahap kepedasannya. Kami pilih smoky dan mild sahaja. Tak berani nak makan pedas-pedas. Keseluruhan memang best juga makan di sini dan boleh datang lagi untuk cuba menu yang lebih berat.

Wassalam.

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. cik nor try skali..xsdap sgt..hihi

    ReplyDelete
  2. Dah lama x mkn nando's tgk gambar Ni teringin plak

    ReplyDelete
  3. kalo makan nandos mesti order menu sama..
    ni tengok skewer chicken tu macam menarik.. nanti pegi lagi blh cuba..

    ReplyDelete


Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah