Too Cool For School Cosmetics Beauty Session bersama Ain Edruce anjuran Majalah LISA

12:53


Assalamualaikum. tak sabar Fiza nak update aktiviti nie sebelum hilang kehangatannya majlis yang Fiza hadiri ini.

Event : "Too Cool For School" Beauty Session 
Date : 16.5.2014
Time : 8-10pm
Venue : L'esprezzo by The Loaf , Level 1, The Curve
Theme : Black & Yellow
LISA Magazine


Majalah Lisa telah mengadakan sesi make up jenama Too Cool For School. 10 pembaca yang paling cepat menghantar butiran akan dapat invitation nie dan membawa seorang lagi teman sebagai syarat. Terima kasih pada Officemate pada blogger Zarena kerana bawa Fiza untuk sama-sama menghadiri majlis ini.

Ia merupakan sesi memperkenalkan produk daripada negara Korea dan baru setahun berada di Malaysia. Selain itu, mereka turut mengajar cara-cara make up yang betul. 


sebelum sesi bermula.. kami makan meatball Ikea dulu.. layan.

L'esprezzo by The Loaf




 Pengacara untuk sesi nie Ain Edruce daripada 8TV 
dan juru makeup artis Nabil Fikri.. 
Comel betul Ain Edruce.. kulit dia pun nampak smooth



pemanis mulut.. sesuai dengan tema yang ceria
Macaroon, biskut dan lolipop coklat putih.. mmg sweet dan sedap


Kami juga dibawa untuk masuk ke butik Too Cool For School Shop dan akan dibuka secara rasmi tidak lama lagi di Level 1, The Curve dan berhampiran dengan L'esprezzo by The Loaf. Butik Too Cool For School Shop merupakan shop kedua yang akan dibuka selain di The Garden dan satu lagi akan dibuka di Shopping Mall bersebelahan KL Central. Selain itu, terdapat tawaran 10% diskaun diberikan untuk semua peserta yang membeli produk mereka semalam pada hari kami berada di sini.

Shop memang comel.. dengan susun atur yang kemas dan menarik 

bergambar dengan Ain Edruce 

bergambar dengan Nabil 

Antara produk yang diperkenalkan :

Cleanse > Egg Mousse Pack 
Moisture > Mcgirly Finisher 
Foundation > After School Lunch Box BB Foundation 
Loose Powder > Dinoplatz Loose & Silly 
Eyeshadow > Dinoplatz Eye Krrrayon Stick #1 
Eyeliner > Glam Rock Extreme Color Eye #3 
Mascara > Dinoplatz Escalator 
Eyebrow > Glam Rock Urban chic Eyebrow & Urban Brow (browscara) 
Lipstick > Glam Rock Vampire Kiss (bloody kiss) 

Mascara > Dinoplatz Escalator 

Lipstick > Glam Rock Vampire Kiss (bloody kiss) 

Foundation > After School Lunch Box BB Foundation 

Blusher > Check Cake Blusher

Goodies bag daripada Too Cool For School

Apa yang dapat Fiza disimpulkan, make up Too Cool For School memang simple dan tidak berat,  nampak sangat neutral dan packaging pula comel. Tengok packaging pun dah rasa nak beli.

Bila pakai memang cantik seperti artis korea. Ha.. gitu. Untuk info lebih lanjut layari https://www.toocoolforschool.com atau FB : Too Cool For School - Malaysia.


kredit IG Ain Edruce


Wassalam.

You Might Also Like

28 kitty baik hati komen

  1. seronoknya fiza dapat joint event macam nie kan

    ReplyDelete
  2. the pemanis mulut look yummy!

    ReplyDelete
  3. Wow cantik la lipstick dia.. nama vampire kiss lagi tue.....hahaha =D

    ReplyDelete
  4. Lamanya tak makan meatball IKEA

    ReplyDelete
  5. seronoknya.. dah lama tak makan meat ball

    ReplyDelete
  6. bestnya dan terliur dengan meatball tu huhu...

    ReplyDelete
  7. Makin banyak la pilihan para wanita untuk kelihatan cantik yer :))

    ReplyDelete
  8. suka tengok makeup semua ni!!! arghhh..jelesnya dngn kak fiza!! XD

    ReplyDelete
  9. @ikhwan yusuff sedap.. order 10 biji mmg kenyang sangat...

    ReplyDelete
  10. @Kisah Si Dairy seronok kak.. rasa enjoy sikit lepas kerja..

    ReplyDelete
  11. @Nurfaezah Abdullah memang manis.. lepas mkn mmg kene minum air banyak2...

    ReplyDelete
  12. @Farah Farah duk obersee.. nnt blk msia dtg la ikea tuk mkn...

    ReplyDelete
  13. @Marou Apple Hijau sedap.. rasa nak makan lagi pulak... hihi

    ReplyDelete
  14. @MaMa MuRsYiD best mama.. enjoy.. lepaskan penat keje...

    ReplyDelete
  15. @Ahmad Zu Mal Md Rayi betul tu Zumal.. tp kene dengan cara la.. makeup pun nk kene ade seni...

    ReplyDelete
  16. @RDZ Z meriah.. host dia pun best.. ramah dan ceria sangat..

    ReplyDelete
  17. Berselera sngguh meatball dia.

    ReplyDelete
  18. waa.. bab make up2 ni, saya boleh baca je la. hehehe
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  19. aishhh seronoknya..lya tak pernah gi lagi event2 mcm nie..kalau la dekat nak juga

    ReplyDelete


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah