Sedap ke EGGSTRA SHIOK Salted Egg Yolk Royal Pizza?

13:30

Assalamualaikum. Tengah hari ini nak update pasal pizza terbaharu New Salted Egg Yolk Royale Pizzas dari Domino's Malaysia Pizza. Terliur jugak bila tengok kawan-kawan post gambar di FB. Jadi apa kata untuk mengelakkan air liur terus meleleh, Fiza pun nak juga rasa pizza yang limited time offer ini.


Sedap ke EGGSTRA SHIOK Salted Egg Yolk Royal Pizza? | Jawapannya semestilah sedap, dan sedap sangat. Lepas kami sekeluarga makan kali pertama, kami ulang lagi tiga kali lepas tu tau. Semuanya Fiza order secara online di website Domino's.

Thaqif pun suka sangat dengan pizza baru nie
Royal Delight Pizza
Royal Chicken Pizza
Breadstix
Tengok, menyelerakan betul kan
Royal Chicken Wing
Garlic Cheese Onion Ring
Air tin berkarbonar
Cepat-cepat kalau korang hendak rasa pizza baru ini. Mana tahu lepas ini dah tiada kan. Nak order online delvery pun boleh, order online take away pun boleh atau hendak dine in kat situ pun boleh. Macam-macam cara ada.

Wassalam.


You Might Also Like

0 kitty baik hati komen


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah