OLESS Lipbalm sesuai untuk merawat masalah bibir

12:10

Assalamualaikum. Korang ada masalah bibir seperti bibir merekah, kering atau kehitaman. Bagi yang ada masalah seperti yang Fiza senaraikan di atas, korang boleh cuba OLESS lipbalm. 


OLESS Lipbalm sesuai untuk merawat masalah bibir | OLESS adalah pelembab bibir homemade yang selamat digunakan kerana ia dihasilkan daripada pewarna dan perisa makanan. Kalau korang pakai di bibir, ianya sangat selesa, dengan rasa dan bau strawberry.



Ia selamat digunakan untuk semua peringkat umur termasuk kanak-kanak kerana ianya bukan lipstik. Bila kita sapu di bibir, warna asal bibir pun akan menyerlah.

Bahan yang terkandung dalam OLESS Lipbalm adalah seperti extra virgin oil, Vitamin E, perisa strawberry dan pewarna. 


Cara Penggunaan

Sapukan dibibir setiap kali diperlukan. Oleh mempunyai pewarna tetapi ia sesuai untuk kanak-kanak kerana ia dibuat menggunakan perasa & pewarna makanan.



Dengan tagline "OLESS TERUS GOJESS" memang menampakkan bibir korang gojess sangat apabila dioleskan pada bibir.

Declaimer

Produk ini adalah natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang, Ia adalah selamat digunakan dengan kerap.

Harga : RM 10
postage RM 8sm RM 11ss


Untuk maklumat dan info lebih lanjut boleh rujuk dan layari pautan di bawah :
Blog : zuraini.com
FB : Zuraini Muhammad
Contact : 01132484182
Diedarkan oleh : ZMBEAUTY

You Might Also Like

3 kitty baik hati komen

  1. macam best je tengok ni.. colour dia pun cantik dah.. boleh lah masuk dalam wishlist nak beli nanti.. hihuhihu

    ReplyDelete
  2. Orang lelaki pun boleh guna kan?

    ReplyDelete


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah